Τεχνικό βοήθημα με λεπτομερείς πληροφορίες για τις ακριβείς περιοχές κάλυψης της ψηφιακής τηλεόρασης από την IKUSI HELLAS

Έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της IKUSI Hellas ένα σημαντικό τεχνικό βοήθημα για τους συναδέλφους, που περιλαμβάνει αναλυτικές και λεπτομερείς πληροφορίες για τις περιοχές κάλυψης της ψηφιακής τηλεόρασης.

Αποτελείται από μία συλλογή αρχείων σε σχέση με την μελέτη της “ομάδας Κανάτα”  που περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μετάβασης για το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας.

Εκτός των άλλων περιλαμβάνει:

- όλες τις θέσεις εκπομπής πάνω στο Google Earth. Και οι 156 της ΚΥΑ, αλλά και τα πρόσθετα 119 που προτείνει η “ομάδα Κανάτα”.

- όλα τα διαγράμματα κάλυψης για τους εγκατεστημένους, αλλά και αυτούς που πρόκειται να εγκατασταθούν στο μέλλον πομπούς, για ένταση πεδίου 74 & 49 dbμV για όλη την Ελλάδα. Τα διαγράμματα δίνουν ακρίβεια … σπιτιού!!!

- τις νέες τελικές συχνότητες που θα απονεμηθούν ανά allotment (οι περισσότερες από τις υφιστάμενες θα αλλάξουν ακόμα και στις περιοχές που η ψηφιακή τηλεόραση ήδη λειτουργεί),

- την ισχύ εκπομπής και την ακτινοβολούμενη όλων των πομπών,

- τα οριζόντια διαγράμματα ακτινοβολίας όλων των κεραιοσυστημάτων

και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία.Το πλήρες άρθρο υπάρχει στην ιστοσελίδα της IKUSI Hellas και τα βοηθητικά αρχεία στην περιοχή των τεχνικών.


Θέλουμε να ελπίζουμε ότι όλη αυτή η δουλειά θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους συναδέλφους ασχολούνται με το αντικείμενο.


Για περισσότερες πληροφορίες : IKUSI Hellas Λ. Ποσειδώνος 33, Άλιμος, 2109852935, www.ikusi.gr, info@ikusi.gr


 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Εκτύπωση από Sat.gr | Ηλεκτρονική εφημερίδα για την δορυφορική και επίγεια τηλεόραση στην Ελλαδα   21/04/2021
http://www.sat.gr
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~