Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About

Φόρμα αποστολής άρθρου
Ονοματεπώνυμο

e-mail αποστολέα

e-mail παραλήπτηΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).


Σχόλιο που θα συνοδεύει την είδηση (προαιρετικό)


Κείμενο προς αποστολή:

Η Otesat-Maritel επελέγη ως πάροχος δορυφορικών επικοινωνιών από τη Messrs August Bolten (Wm Miller Nachfolger), τη 2η παλαιότερη και μία από τις σημαντικότερες Γερμανικές ναυτιλιακές εταιρίες, με έδρα το Αμβούργο.

 

Η Otesat-Maritel θα παρέχει υπηρεσίες Inmarsat, τερματικό εξοπλισμό και υπηρεσίες εκκαθάρισης λογαριασμών στα πλοία της August Bolten, καλύπτοντας το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών της αναγκών. Χρησιμοποιώντας το airtime της Otesat-Maritel και το se@COMM λογισμικό της Telaurus, η εταιρία θα επιτύχει ορθολογικότερη διαχείριση στις τηλεπικοινωνίες της. Με την ένταξη της August Bolten στους μεγάλους πελάτες της, η Otesat-Maritel διευρύνει περαιτέρω και ενδυναμώνει την εμπορική της παρουσία στην δυναμικά αναπτυσσόμενη ναυτιλιακή αγορά της Γερμανίας.

 

Ο κ. Andreas Gober, Ships IT Manager της August Bolten, δήλωσε: “Αξιολογήσαμε διάφορους παρόχους υπηρεσιών Inmarsatκαι λογισμικά ανταλλαγής δεδομένων, κάνοντας δοκιμές σε τρία πλοία του στόλου μας για έξι μήνες πριν δεσμευτούμε στη νέα συνεργασία η οποία καλύπτει πλήρως τις δικές μας ανάγκες.

Η χρήση των υπηρεσιών InmarsatMPDSμε το se@COMM μας βοηθά να μειώσουμε το τηλεπικοινωνιακό μας κόστος, καθώς και να το ελέγχουμε καλύτερα. Επίσης οι παρεχόμενες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας από την Otesat-Maritelκαι οι προπληρωμένες υπηρεσίες πληρωμάτων συντέλεσαν σημαντικά στη λήψη της απόφασής μας.

Επιπλέον, αυτό που είναι σημαντικό είναι  η  πλήρης τεχνική και εμπορική υποστήριξη που μας παρέχεται, η οποία είναι άμεση και αποτελεσματική 24/7. Με  τους συνεργάτες της στο Αμβούργο, η Otesat-Maritelπαρέχει ανά πάσα στιγμή προσωπική υποστήριξη στην εταιρίας μας, απαλλάσσοντάς μας από την ανάγκη επικοινωνίας με άγνωστους στην άλλη άκρη της γραμμής, ενώ παράλληλα αποτελεί για εμάς ένα τοπικό onestopshop που καλύπτει όλα τα θέματα λειτουργίας των τερματικών Inmarsat.”

 

“Η συνεργασία μας με την AugustBoltenείναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της Otesat-Maritelνα παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες δορυφορικές τηλεπικοινωνιακές λύσεις στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά και να επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες σε επιλεγμένα διεθνή ναυτιλιακά κέντρα. Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δορυφορικών συστημάτων και την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, η εταιρία μας εξασφαλίζει στους πελάτες της την απλή, γρήγορη και οικονομική καθημερινή επικοινωνία των πλοίων με τις εταιρίες τους και των πληρωμάτων με τους δικούς τους ανθρώπους”,  δήλωσε ο κ. Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της  Otesat-Maritel.

 
 
Σχετικάμετην Otesat-Maritel

Η Otesat-Maritel είναι μέλος τους Ομίλου OTE και παρέχει ολοκληρωμένες δορυφορικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και λύσεις στην ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία, με παγκόσμια κάλυψη.

Κύριος στόχος της εταιρίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας δορυφορικών ναυτιλιακών υπηρεσιών παγκοσμίως και η ισχυροποίηση της θέσης της ως ένας από τους σημαντικότερους παρόχους στη διεθνή ναυτιλιακή αγορά.

Το χαρτοφυλάκιο της Otesat-Maritelπεριλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες Inmarsat και Iridium μεταξύ των οποίων και τα νέα δορυφορικά συστήματα FleetBroadband και Iridium OpenPort. Επιπλέον, περιλαμβάνει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως επικοινωνίες πληρωμάτων, λογισμικά αμφίδρομης ανταλλαγής δεδομένων, υπηρεσίες διαχείρισης τηλεπικοινωνιακής κίνησης και υπηρεσιών μέσω web, παροχή δορυφορικού τερματικού τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού (Thrane & ThraneCertified Partner), καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις  (airtime, λογισμικό ανταλλαγής δεδομένων, τερματικός εξοπλισμός, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, εμπορική και τεχνική υποστήριξη).

 

Η εταιρία επίσης παρέχει υπηρεσίες ενεργοποίησης τερματικών Inmarsat (Point of Sales Activation) και Iridium, καθώς και υπηρεσίες Εκκαθάρισης (Accounting Authority services) για τις σημαντικότερες σημαίες παγκοσμίως. Η εταιρία διαθέτει πλήρη τεχνική και εμπορική υποστήριξη πελατών 24/7, σε όλο τον κόσμο.

 

Η Otesat-Maritel είναι η μόνη ελληνική ναυτιλιακή τηλεπικοινωνιακή εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000 για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων - υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών ξηράς-πλοίου, πλοίου-ξηράς, πλοίου- πλοίου και ξηράς - ξηράς.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μας στο www.otesat-maritel.com

 
 
Σχετικά με την AugustBolten

Η August Bolten είναι η δεύτερη παλαιότερη ναυτιλιακή εταιρία της Γερμανίας. Ιδρύθηκε από τονWilliam Miller στα τέλη του 18ου αιώνα, ενώ το 1801 εισήχθη στο Χρηματιστήριο του Αμβούργου. Σήμερα αποτελεί ιδιοκτησία δύο οικογενειών που εκπροσωπούν την έβδομη γενιά επιχειρηματιών, η οποία εγγυάται την επιτυχή συνέχιση των 200 και πλέον ετών ναυτιλιακών δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Ο Όμιλος Bolten ανανεώνεται και μεγαλώνει συνεχώς και σήμερα διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο πλοίων μεταφοράς ξηρού φορτίου και containers.

Περισσότερες πληροφορίες για την August Bolten στο www.aug-bolten.de
 


Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007