Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About

Φόρμα αποστολής άρθρου
Ονοματεπώνυμο

e-mail αποστολέα

e-mail παραλήπτηΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).


Σχόλιο που θα συνοδεύει την είδηση (προαιρετικό)


Κείμενο προς αποστολή:

Aπό το Μάρτιο, οι συνδρομητές της nova θα έχουν πρόσβαση στοFOXlife, το ψυχαγωγικό κανάλι με τις καλύτερες ξένες σειρές σε πρώτη προβολή. 

To FOXlife, το ψυχαγωγικό κανάλι της FOXInternationalChannels, έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της nova, στη θέση 205,από τις αρχές Μαρτίου. Το πρόγραμμά του καναλιού, με άξονα το ποιοτικό ψυχαγωγικό περιεχόμενο, θα είναι διαθέσιμο και στα 4 πακέτα συνδρομής της nova, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προβάλλοντας τις καλύτερες σειρές διεθνώς με ελληνικούς υπότιτλους.
 
Το FOXlife, το οποίο απευθύνεται κυρίως στο κοινό 25-45 ετών με έμφαση στις γυναίκες, είναι ένα από τα 17 συνδρομητικά κανάλια που διανέμει η FOX International Channels, η θυγατρική της NewsCorporation που διαχειρίζεται συνδρομητικά κανάλια και διαδικτυακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες παγκοσμίως.
 
Στo FOXlife προβάλλονται σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση σχεδόν ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ευρώπη και Αμερική, οι τελευταίοι κύκλοι των γνωστών και αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών DesperateHousewives και GreysAnatomy. Επίσης σειρές όπως τo Criminal Minds, Dirt, PrivatePractice, Brothers and Sisters, Ellen,DirtySexyMoney, RaisingTheBar, DayBreak, PepperDennis και KevinHill, κυριαρχούν στο prime-timeτουFOXlife.Παράλληλα υπάρχουν και αποκλειστικά προγράμματα με όλα τα νέα της διεθνούς showbiz, όπως το HollywoodMagazine, RedCarpetReporter, FabulousLifeof και τα StudioPortraits, με βιογραφίες των διαχρονικά μεγαλύτερων σταρ.
 
Η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, MultichoiceManagingDirector δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που το Foxlife προστίθεται στην οικογένεια της nova. Για μία ακόμη φορά τηρούμε την υπόσχεση που έχουμε δώσει στους συνδρομητές μας, να προσφέρουμε πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα από όλον τον κόσμο!»
 
Ο κοςJesusPerezagua, πρόεδρος της FOXInternationalChannelsEurope, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με τη nova, αυξάνοντας έτσι τη διανομή του FOXlifeστην Ελλάδα. Το κανάλι θα ευχαριστήσει τους συνδρομητές της nova,, προσφέροντάς τους ποικιλία από τις πιο σύγχρονες ψυχαγωγικές παραγωγές διεθνώς. Παράλληλα, υπογραμμίζεται η πρόθεση της FOXInternationalChannels να επεκταθεί σε αναπτυσσόμενες Ευρωπαϊκές αγορές, έναν από τους κύριους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας.” 
 
 
Σχετικά με το FOXLife
Το FOX Life, στις χώρες που έχει παρουσία, παρουσιάζει ένα μίγμα από διεθνείς και τοπικές παραγωγές σειρών και ενημέρωσης από το Hollywood, με γνώμονα πάντα τις τοπικές ανάγκες και την ψυχαγωγία του υψηλού επιπέδου κοινού του. Κωμωδίες, σειρές μυθοπλασίας και σειρές πρώτης προβολής συνιστούν το πρόγραμμά του, το οποίο περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα διεθνώς και το έχει καταστήσει ένα από τα πιο αγαπημένα κανάλια γυναικών αλλά και αντρών σε όλες τις χώρες που εκπέμπει. Το FOXlife ξεκίνησε στην Ιταλία, αλλά έχει κατακτήσει φανατικό κοινό σε 35 χώρες στις οποίες έχει παρουσία, μπαίνοντας σε περισσότερα από 25 εκατομμύρια σπίτια σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Λατινική Αμερική, η Πολωνία, η Ρωσία, η Βουλγαρία και η Τουρκία.
 
 
Σχετικά με την nova

Από τον Δεκέμβριο του 1999, η Multichoice Hellas, κάτοχος άδειας παροχής συνδρομητικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων, μέσω δορυφόρου, προσφέρει σε περισσότερους από 350.000 συνδρομητές τα δημοφιλέστερα, σε παγκόσμιο επίπεδο, συνδρομητικά προγράμματα με δορυφορική ποιότητα ήχου και εικόνας, μέσω της nova, της πρώτης ψηφιακής, δορυφορικής τηλεοπτικής πλατφόρμας στην Ελλάδα. Ο πλούτος των προγραμμάτων και υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο μπουκέτο της nova, προσφέρουν στον τηλεθεατή μεγάλη δυνατότητα επιλογής, 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις του. 5 κανάλια ταινιών με τις πιο πρόσφατες ταινίες και σειρές από όλα τα studio του Hollywood, 10 αθλητικά κανάλια με τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα Champions league, Super League, Κύπελλα Ευρώπης, 3 παιδικά κανάλια, 6 κανάλια ντοκιμαντέρ, 10 μουσικά, 5 κανάλια μόδας και ψυχαγωγίας, 9 διεθνή ειδησεογραφικά, 2 κανάλια για ενήλικες, 12 μεγάλα ελληνικά κανάλια και πάνω από 150 ελεύθερα και 50 ελεύθερα ραδιοφωνικά.

Δελτίο Τύπου - Nova


Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007