Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: GPS - Navigation
Η Nokia ολοκλήρωσε τη διαδικασία εξαγοράς της NAVTEQ

Η NAVTEQ, ως μέλος της Nokia πλέον, θα εξακολουθήσει να αναπτύσσει την παγκόσμια τεχνογνωσία της στο χώρο της πλοήγησης, να εξυπηρετεί την ισχυρή βάση πελατών της, και να επενδύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της κορυφαίας τεχνολογικής πλατφόρμας της και των δεδομένων χαρτών. Θα συνεχίσει να επεκτείνει την κάλυψη της σε χώρες, οι οποίες περιέχονται ήδη στη βάση δεδομένων της καθώς και να προσθέτει στοιχεία στατικού και δυναμικού περιεχομένου.

Μαζί, η Nokia και η NAVTEQ αποτελούν ένα πανίσχυρο συνδυασμό, και οι καταναλωτές θα επωφεληθούν καθώς η συνεργασία επιτρέπει στη NAVTEQ να επιταχύνει την επέκταση της σε νέες περιοχές και να παρουσιάσει νέο πρωτοποριακό περιεχόμενο. Πρόκειται για μία βιομηχανία με αναμενόμενη μελλοντική ανάπτυξη και η NAVTEQ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον χώρο αυτό. Η προσθήκη της NAVTEQ ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την Nokia, επιτρέποντας στην εταιρία να δημιουργήσει την κυρίαρχη πλατφόρμα της, καθώς οι υπηρεσίες εντοπισμού με βάση το Internet αυξάνουν με γρήγορους ρυθμούς στις συσκευές κινητής επικοινωνίας.

Η Nokia διαθέτει ισχυρή αντίληψη των απαιτήσεων της συγκεκριμένης αγοράς. Ως μέλος της Nokia, η NAVTEQ θα συνεχίσει να επενδύει στις δυνατότητες των χαρτών και του περιεχομένου και να κάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Nokia εύκολες στην χρήση και την πρόσβαση για όλους τους καταναλωτές.

Η NAVTEQ είναι ο κυρίαρχος προμηθευτής δεδομένων ψηφιακών χαρτών για συστήματα πλοήγησης αυτοκινήτου, κινητές συσκευές πλοήγησης, εφαρμογές χαρτών διαδικτύου καθώς και κυβερνητικές και επιχειρηματικές λύσεις. Η NAVTEQ, με έδρα το Σικάγο, ιδρύθηκε το 1985 και διαθέτει περίπου 3000 υπαλλήλους σε 168 γραφεία σε 30 χώρες.

Η βάση δεδομένων χαρτών της NAVTEQ παίζει ήδη καθοριστικό ρόλο στην υπηρεσία χαρτών Nokia Maps, η οποία προσφέρει στη διάθεση των καταναλωτών δυνατότητα κατεβάσματος χαρτών, φωνητική πλοήγηση και άλλες υπηρεσίες περιεχομένου με βάση το διαδίκτυο. Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς, ο ρόλος αυτός γίνεται ακόμη πιο σημαντικός, καθώς οι υπηρεσίες αυτές συνεχώς αναπτύσσονται.

Οι Χάρτες Nokia καλύπτουν περισσότερες από 200 χώρες εκ των οποίων περισσότερες από 70 είναι πλοηγήσιμες. Η εφαρμογή Nokia Maps 2.0 έχει βελτιώσει την προαιρετική πλοήγηση με αυτοκίνητο, έχει εμπλουτίσει την πλοήγηση πεζού, έχει προσθέσει οδηγούς πόλεων πολυμέσων και προσφέρει δορυφορικές εικόνες.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κύριος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης:

«Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της Nokia, αυτή η απόκτηση φέρει καίριο ρόλο στην ευθυγράμμιση της εταιρίας με τη νέα στρατηγική της, την προσφορά στον τελικό καταναλωτή άμεσων και εύκολων στη χρήση ψηφιακών υπηρεσιών. Με την απόκτηση της NAVTEQ οι Χάρτες Nokia θα προσφέρουν την ποιοτική εμπειρία χρήσης Nokia στους χρήστες.»
 

Δελτίο Τύπου Alpha Copy

Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
GPS - Navigation

  Νέα υπηρεσία χαρτών στο otenet.gr

  NaviGreece 2009.01 . Το 1ο update του 2009 είναι στην διάθεση των χρηστών από το mapclub.gr .

  Νέος χάρτης Ελλάδας 2008.Q4.115 για Destinator από την GI.

  Νέος Χάρτης για iGO και MioMap με ημερομηνία 28/02/2008

  Νέος χάρτης 2008.Q1 της NGi για το Destinator και νέο forum 'Navimania'

  Σε διάθεση ο νέος χάρτης έκδοση: 2007.Q4.77 για Destinator

  MioMap2008 με 3D απεικόνιση κτηρίων

  Προσφορά της Garmin για εξαγορά της TeleAtlas

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 93
Σύνολο Χρηστών 93
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1
2
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007