Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: Mobile Networks
Αλλαγές στην ηγεσία της Wind Ελλάς.

Η WIND Ελλάς ανακοινώνει σήμερα αλλαγές στην ηγεσία της εταιρείας. Από τις 16 Φεβρουαρίου τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Emad Barsoum, διαδεχόμενος τον Σωκράτη Κομινάκη.

Ο κ. Κομινάκης, ο οποίος θα ασχοληθεί με προσωπική επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα των ιδιωτικών επενδύσεων, θα συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση της WIND Ελλάς, ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, διαδεχόμενος στη θέση αυτή τον Naguib Sawiris.

Αναφερόμενος στη νέα ηγετική δομή της εταιρείας καθώς και τις προοπτικές της WIND Ελλάς, ο Naguib Sawiris, πρόεδρος και CEO της Weather Investments, δήλωσε: «Η ευρεία εμπειρία του Emad στη διοίκηση, τα οικονομικά και την τεχνολογία σε συνδυασμό με τις ηγετικές του ικανότητες και το δραστήριο χαρακτήρα του, τον καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για να ηγηθεί της WIND Ελλάς στο σημερινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η WIND Ελλάς έχει μια Ομάδα Διοίκησης ταλαντούχων και έμπειρων επαγγελματιών. Ο διορισμός του Emad ως νέου CEO και του Σωκράτη ως προέδρου του Δ.Σ., είναι μια άριστη εξέλιξη που θα καταστήσει μια ισχυρή ομάδα ακόμα ισχυρότερη».

Εκ μέρους του Δ.Σ. της WIND Ελλάς, ο Σωκράτης Κομινάκης χαιρέτισε τον νέο CEO της εταιρείας: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Emad στη WIND Ελλάς. Μετά από τεσσερισήμιση χρόνια ως Διευθύνοντας Σύμβουλος είμαι υπερήφανος για την ανάκαμψη της εταιρείας και την μετέπειτα ανάπτυξή της. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου διπλασιάσαμε την κερδοφορία μας και εξελιχθήκαμε από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε έναν ολοκληρωμένο τηλεπικοινωνιακό οργανισμό. Αυτό το μεγάλο βήμα έγινε χάρι στην τεχνογνωσία και την αφοσίωση της Ομάδας Διοίκησης και των υπαλλήλων μας καθώς και της υποστήριξης που λάβαμε από το μέτοχό μας.

Η εξαγορά της εταιρείας από τη Weather Investments πριν από δύο χρόνια, είναι σημείο – σταθμός στην ιστορία της WIND Ελλάς. Γίναμε μέλη ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών παγκόσμιως, επωφελούμενοι σημαντικά από συνέργιες και οικονομίες κλίμακας.

Μπροστά μας έχουμε νέες προκλήσεις, δεδομένου ότι η ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών χαρακτηρίζεται από έντονο ανταγωνισμό και συνεχείς μεταβολές. Έχω την ισχυρή πεποίθηση ότι ο Emad Barsoum μαζί με τη Ομάδα Διοίκησης θα οδηγήσει επιτυχώς την εταιρεία στο επόμενο στάδιο ανάπτυξής της. Ως πρόεδρος της WIND Ελλάς θα τους υποστηρίξω ενεργά σε αυτόν τον στόχο».

Ο Δρ. Emad Barsoum έρχεται στη WIND Ελλάς με περισσότερα από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στις τηλεπικοινωνίες και τα χρηματοοικονομικά. Αφού απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα (PhD) ως μηχανικός από το Πανεπιστήμιο Columbia στην Αμερική, άρχισε τη σταδιοδρομία του στη Νέα Υόρκη το 1993 αναλαμβάνοντας διοικητικές θέσεις στον κλάδο εφαρμοσμένης μηχανικής σε διάφορες πολυεθνικές εταιρίες, όπως οι Parsons Brinckerhoff και Steinman.

Το 1998, ο Δρ. Barsoum επέστρεψε στο Κάιρο και εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου Orascom Telecom, αναλαμβάνοντας θέσεις αυξημένης ευθύνης στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, Mobinil (Αίγυπτος) και Djejjy (Αλγερία). Ως Γενικός Οικονομικός Διευθυντής στη Djezzy, ήταν ένα από τα βασικά ιδρυτικά στελέχη που διοίκησαν επιτυχώς την εταιρεία στη διάρκεια μίας αρχικής περιόδου με περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Η ομάδα αυτή έθεσε τα θεμέλια για τη μακροπρόθεσμη ευημερία της Djejjy, που σήμερα είναι μία από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες στην περιοχή και σημαντικό μέρος της πετυχημένης πορείας της Orascom Telecom.

Ο Δρ. Barsoum έχει σημαντική ακαδημαϊκή πορεία καθώς κατέχει επίσης MBA με εξειδίκευση στα οικονομικά από το INSEAD της Γαλλίας και πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Καίρου. Από το 2005 είναι επίκουρος καθηγητής στο Γαλλικό Πανεπιστήμιο της Αιγύπτου στο Κάιρο.

«Η ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών είναι απαιτητική και συναρπαστική. Η WIND Ελλάς είναι ένας από τους κύριους παίκτες με σημαντικά επιτεύγματα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω επικεφαλής μίας εξαιρετικής Ομάδας Διοίκησης που έχει αποδείξει την αξία της. Πιστεύω πολύ στις αναπτυξιακές δυνατότητες της εταιρείας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Με την υποστήριξη του μετόχου μας θα προωθήσουμε τις απαραίτητες στρατηγικές και θα προχωρήσουμε στις επενδύσεις που απαιτούνται για να εκμεταλλευτούμε πλήρως όλες τις ευκαιρίες» δήλωσε ο Δρ. Emad Barsoum.

Η WIND Ελλάς είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα. Με σχεδόν 6 εκατομμύρια πελάτες και ετήσιο κύκλο εργασιών 1.3€ δις., επενδύει περισσότερα από 150€ εκατ. ετησίως για την ανάπτυξη υποδομών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. έχοντας καθιερωθεί ως τεχνολογικός ηγέτης της ελληνικής αγοράς, η WIND Ελλάς προσφέρει στους συνδρομητές της καινοτόμες εμπορικές υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές. Χάρη στην εξαγορά και τη συγχώνευση της Tellas, η WIND Ελλάς είναι ο μόνος φορέας που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες του κινητή τηλεφωνία, σταθερή και γρήγορο Internet σε ένα πακέτο, από ένα σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης.

Έχει δυναμική λιανική παρουσία σε όλη την Ελλάδα με 400 καταστήματα WIND, τα οποία εξυπηρετούν τους συνδρομητές της εταιρείας ως one-stop-shops για οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας τους.


 

Δελτίο Τύπου - Wind Hellas

Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Mobile Networks

  Vodafone Tap 'n Pay

  Επισημάνσεις της ΕΕΤΤ για την αδειοδότηση δικτύων επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

  Vodafone- Wind: Mε 300 άτομα προσωπικό η Victus Networks (euro2day.gr)

  Προκήρυξη για την πλήρωση 14 θέσεων ευθύνης στην ΕΕΤΤ.

  Αναπτύσσεται συνεχώς το δίκτυο 4G της COSMOTE.

  Ο ΟΤΕ πωλεί τη Globul αντί 717 εκατ. ευρώ στην Telenor.

  H Vodafone και η hellas online προσφέρουν δωρεάν Internet στα Goody's και στα Flocafe, σε όλη την Ελλάδα

  Ευχές και μέσω 4G αντάλλαξαν για πρώτη φορά οι συνδρομητές της COSMOTE.

  Η ΕΕΤΤ μειώνει τα τέλη τερματισμού κλήσεων προς τα κινητά δίκτυα

  Πρώτη στην Ελλάδα, η COSMOTE διαθέτει εμπορικά δίκτυο 4G

  Πιλοτική διάθεση δικτύου 4G από την COSMOTE.

  Το πρώτο δίκτυο 4G στην Ελλάδα από την COSMOTE.

  Ολοκλήρωση Διαγωνιστικής Διαδικασίας Φάσματος Συχνοτήτων Κινητής Τηλεφωνίας

  Σε λειτουργία η πλατφόρμα IMS του ΟΤΕ.

  Σύσταση της ΕΕΤΤ προς τους καταναλωτές για ασύρματα τηλέφωνα τεχνολογίας DECT 6.0

  Νέο διαδικτυακό εργαλείο της ΕΕΤΤ προς ενημέρωση καταναλωτών.

  Βελτιώστε το 3G σήμα του κινητού σας σε εσωτερικούς χώρους, με την πρωτοποριακή τεχνολογία 3G Femtocell

  Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με τη χορήγηση Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη 27,5–29,5 GHz

  Κυβέρνηση και αγορά συναντήθηκαν στο 11ο Συνέδριο Info-ComWorld

  Vodafone Mobile Broadband on Demand

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 78
Σύνολο Χρηστών 78
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1
2
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007