Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: Mobile Networks
H Vodafone δίνει νέο νόημα στην εμπειρία mobile internet

Η πρωτοβουλία αυτή της Vodafone θα δώσει την δυνατότητα στους παροχείς περιεχομένου και στους συνεργάτες που αναπτύσσουν εφαρμογές διαδικτύου να δημιουργήσουν μια ποικιλία ελκυστικών εφαρμογών και υπηρεσιών στο mobile internet, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους πελάτες της Vodafone.

Η Vodafone θα πρωτοστατήσει στην προώθηση αυτής της νέας γενιάς εφαρμογών mobile internet, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση σε όλη τη συνδρομητική βάση της.

Οι υπεύθυνοι ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου το μόνο που θα κάνουν είναι να δημιουργήσουν άπαξ εφαρμογές internet προκειμένου να προσεγγίσουν εκατομμύρια πελάτες της Vodafone μέσω οποιασδήποτε συσκευής με απευθείας χρέωση στο λογαριασμό τους. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους παροχείς περιεχομένου (π.χ. δημιουργούς πολυμέσων ή παιχνιδιών) να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλους τους πελάτες μέσω ενός οικονομικού και αποδοτικού συστήματος πληρωμών.

Επιπλέον, η Vodafone θα προσφέρει στους παροχείς περιεχομένου και υπεύθυνους ανάπτυξης υπηρεσιών διαδικτύου ελεγχόμενη από το συνδρομητή πρόσβαση σε άλλες δυνατότητες του δικτύου, όπως ενημέρωση θέσης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερο καινοτόμες υπηρεσίες και εφαρμογές.

Η κίνηση αυτή θα πλαισιώνεται από διαφάνεια και έλεγχο στον τρόπο διαχείρισης και πρόσβασης των δεδομένων των πελατών.

Το εύρος της πρωτοβουλίας αυτής προσφέρει μοναδική ευκαιρία στους παροχείς περιεχομένου και υπεύθυνους ανάπτυξης υπηρεσιών διαδικτύου να αυξήσουν τα έσοδά τους από το mobile internet, προσφέροντας ταυτόχρονα υπηρεσίες στα 289 εκατομμύρια πελατών της Vodafone. Επιπροσθέτως, η Vodafone θα επωφεληθεί από την ενδεχόμενη ενίσχυση πωλήσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω της εμπορικής συμφωνίας διανομής των εσόδων.

Τα οφέλη για τους παροχείς περιεχομένου και τις εταιρείες internet περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

• Ένα μοναδικό σημείο και τρόπο πρόσβασης σε εκατομμύρια πελατών της Vodafone παγκοσμίως

• Ταχύτερους χρόνους λανσαρίσματος στην αγορά νέων προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από ποικίλα λειτουργικά συστήματα και συσκευές

• Ενισχυμένες δυνατότητες αύξησης των εσόδων

• Απλοποιημένους τρόπους πραγματοποίησης μικρο-πληρωμών για υπηρεσίες μέσα από τη χρήση των υφιστάμενων συστημάτων χρέωσης της Vodafone

Τα οφέλη για τους πελάτες περιλαμβάνουν:

• Περισσότερες επιλογές μεταξύ ελκυστικότερων εφαρμογών και υπηρεσιών internet

• Μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στην πληρωμή νέων υπηρεσιών

• Απλούστερη και περισσότερο κατανοητή εμπειρία του mobile internet

• Ποιότητα υπηρεσιών με συνέπεια στο παγκόσμιο δίκτυο της Vodafone.

Η Vodafone θα δώσει στους παροχείς περιεχομένου την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις απευθείας δυνατότητες χρέωσης, μέσω των οποίων οι πελάτες θα μπορούν να πληρώνουν τις υπηρεσίες, μέσα από τα υφιστάμενα προγράμματα καρτοκινητής και συμβολαίου χωρίς να χρειάζεται να εισάγουν ευαίσθητα δεδομένα πιστωτικών καρτών στα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών (app stores).

Έτσι, παρέχεται στους πελάτες ένας εύχρηστος και απόλυτα ασφαλής τρόπος πληρωμών για τις εκάστοτε προσφερόμενες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα ενθαρρύνεται η εγγραφή σε νέες.

Δίνοντας στους παροχείς περιεχομένου τη δυνατότητα ενημέρωσης θέσης, η Vodafone θα επιτρέψει τη δημιουργία νέων προσωποποιημένων εφαρμογών, που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών. Οι εφαρμογές αυτές θα είναι πάντα ελεγχόμενες και θα ενεργοποιούνται από τον πελάτη.

Όλες αυτές τις δυνατότητες, η Vodafone θα τις παρέχει μέσα από τη δημιουργία ενός συνόλου διεπαφών Προγραμματισμού Εφαρμογών (APIs), το οποίο θα επιτρέπει στους υπεύθυνους ανάπτυξης υπηρεσιών διαδικτύου να ενσωματώσουν στις υπηρεσίες τους δυνατότητες, όπως είναι η απευθείας χρέωση και η ενημέρωση θέσης.

Τα APIs, τα οποία θα παρέχουν τη δυνατότητα διασύνδεσης εφαρμογών με το δίκτυο της Vodafone, θα είναι διαθέσιμα σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο της Vodafone μέσω της χρήσης τεχνολογίας Service Oriented Architecture.

Η Vodafone θα αρχίσει να προσφέρει πρόσβαση σε επιλεγμένες δυνατότητες του δικτύου μέσα από την πρωτοβουλία του Joint Innovation Lab (JIL), που σκοπό έχει να δώσει τη δυνατότητα στους υπεύθυνους ανάπτυξης υπηρεσιών διαδικτύου να δημιουργήσουν χρήσιμες εφαρμογές (widgets) που θα απευθύνονται σε ένα κοινό ενός δις πελατών (πελάτες των τεσσάρων δικτύων που απαρτίζουν το JIL). Το JIL πρόκειται να εγκαινιάσει μία ιστοσελίδα και ένα Software Developer Kit μέσα στο καλοκαίρι. Η Vodafone επιπλέον ερευνά διάφορους άλλους τρόπους να κάνει διαθέσιμες τις δυνατότητες του δικτύου της σε όσο το δυνατό ευρύτερο κοινό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Group, Vittorio Colao, δήλωσε: “Η Vodafone προχωρά στις αλλαγές αυτές προκειμένου να διευκολύνει τους συνεργάτες της να αναπτύξουν ελκυστικές, νέες υπηρεσίες καθώς και να χρεώνουν και να υποστηρίζουν τους πελάτες μας μέσω των δυνατοτήτων δικτύου μας σε όλες τις αγορές. Απλά, δίνοντάς τους πρόσβαση στην παγκόσμια βάση πελατών μας και τα οφέλη του δικτύου, όπως απευθείας χρέωση και ενημέρωση θέσης, θα τους βοηθήσουμε να αναπτυχθούν περισσότερο ενώ ταυτόχρονα θα παρέχουν στους πελάτες μας τις καινοτόμες υπηρεσίες τις οποίες επιθυμούν”.


 

Δελτίο Τύπου - Vodafone

Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Mobile Networks

  Vodafone Tap 'n Pay

  Επισημάνσεις της ΕΕΤΤ για την αδειοδότηση δικτύων επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

  Vodafone- Wind: Mε 300 άτομα προσωπικό η Victus Networks (euro2day.gr)

  Προκήρυξη για την πλήρωση 14 θέσεων ευθύνης στην ΕΕΤΤ.

  Αναπτύσσεται συνεχώς το δίκτυο 4G της COSMOTE.

  Ο ΟΤΕ πωλεί τη Globul αντί 717 εκατ. ευρώ στην Telenor.

  H Vodafone και η hellas online προσφέρουν δωρεάν Internet στα Goody's και στα Flocafe, σε όλη την Ελλάδα

  Ευχές και μέσω 4G αντάλλαξαν για πρώτη φορά οι συνδρομητές της COSMOTE.

  Η ΕΕΤΤ μειώνει τα τέλη τερματισμού κλήσεων προς τα κινητά δίκτυα

  Πρώτη στην Ελλάδα, η COSMOTE διαθέτει εμπορικά δίκτυο 4G

  Πιλοτική διάθεση δικτύου 4G από την COSMOTE.

  Το πρώτο δίκτυο 4G στην Ελλάδα από την COSMOTE.

  Ολοκλήρωση Διαγωνιστικής Διαδικασίας Φάσματος Συχνοτήτων Κινητής Τηλεφωνίας

  Σε λειτουργία η πλατφόρμα IMS του ΟΤΕ.

  Σύσταση της ΕΕΤΤ προς τους καταναλωτές για ασύρματα τηλέφωνα τεχνολογίας DECT 6.0

  Νέο διαδικτυακό εργαλείο της ΕΕΤΤ προς ενημέρωση καταναλωτών.

  Βελτιώστε το 3G σήμα του κινητού σας σε εσωτερικούς χώρους, με την πρωτοποριακή τεχνολογία 3G Femtocell

  Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με τη χορήγηση Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη 27,5–29,5 GHz

  Κυβέρνηση και αγορά συναντήθηκαν στο 11ο Συνέδριο Info-ComWorld

  Vodafone Mobile Broadband on Demand

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 175
Σύνολο Χρηστών 175
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1
2
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007