Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: Internet By Satellite
Η Otesat-Maritel παρουσιάζει το FleetBroadband 150 στη Γερμανία

Η Otesat-Maritel ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκδήλωση για την παρουσίαση της υπηρεσίας Inmarsat FleetBroadband 150 στη Γερμανική ναυτιλιακή αγορά, ακολουθώντας την πρώτη Πανευρωπαϊκή παρουσίαση που έλαβε μέρος τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Την εκδήλωση η οποία έλαβε μέρος στο πλοίο Cap San Diego, στο Αμβούργο, διοργάνωσε η Otesat-Maritel σε συνεργασία με τον συνεργάτη της (Service Provider) στην Γερμανία, Nordic IT.

Το FleetBroadband 150 δόθηκε από τον Inmarsat σε εμπορική λειτουργία στα μέσα Μαΐου και αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας Inmarsat FleetBroadband, το οποίο αν και μικρό σε μέγεθος (κεραία μόλις 27cm διάμετρο, 26,3 cm ύψος και 4 kg βάρος), προσφέρει στην ναυτιλιακή αγορά υψηλής ποιότητας δορυφορικές υπηρεσίες φωνής, ανταλλαγής δεδομένων, web browsing κα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Otesat-Maritel είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στις μεγαλύτερες Γερμανικές ναυτιλιακές εταιρίες – κάτοχοι 500 περίπου πλοίων σε σύνολο - τις τεχνικές λύσεις και υποδομές που διαθέτει για την παροχή των FleetBroadband υπηρεσιών, καθώς και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που παρέχει μέσα από το ίδιο δίκτυο που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με τον Inmarsat.

Ο κος Kyle Hurst, Inmarsat Maritime Market Manager παρουσίασε τις διαθέσιμες υπηρεσίες του FleetBroadband 150, ενώ στις δυνατότητες του μοναδικού εμπορικά διαθέσιμου τερματικού εξοπλισμού Sailor FB150 αναφέρθηκε ο κος Jan Michelsen, International Account Manager, της κατασκευάστριας εταιρίας Thrane & Thrane.

Η παρουσίαση του FleetBroadband 150 ολοκληρώθηκε με την επίδειξη του τερματικού εξοπλισμού σε ζωντανή σύνδεση, δίνοντας τη δυνατότητα στα στελέχη των ναυτιλιακών εταιριών που παρακολούθησαν την εκδήλωση να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες που παρέχει το σύστημα και να αξιολογήσουν τις δυνατότητες και την ποιότητά του.

“Η Otesat-Maritel βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στην Γερμανική ναυτιλιακή αγορά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των ναυτιλιακών ευρυζωνικών δορυφορικών τηλεπικοινωνιών του Inmarsat, το FleetBroadband 150, ένα πραγματικά εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο.”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Otesat-Maritel.

Ο κος Kyle Hurst, Maritime Market Manager του Inmarsat, σχολίασε “Το FB150 είναι η επιλογή με μηδενικό ρίσκο για τα μικρά και μεσαία πλοία όσον αφορά τις δορυφορικές επικοινωνίες. Το FB150 αποτελεί το Mini-M του 21ου αιώνα, μεταφέροντας τα μικρά και μεσαία ποντοπόρα πλοία στον κόσμο του IP data, σε οικονομικές τιμές. Εγγυόμαστε για την ποιότητα, την απόδοση, την αξιοπιστία και την μακροβιότητα για όλες τις ναυτιλιακές υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πιστεύουμε ότι αυτές οι εγγυήσεις είναι ζωτικής σημασίας για τους ιδιοκτήτες μικρών πλοίων που ενδιαφέρονται για τις νέες δορυφορικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.”
 

Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Internet By Sate...

  Internet και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές με τη νέα υπηρεσία ΟΤΕ Satellite Internet.

  Δορυφορικό ευρυζωνικό internet σε σχολεία στην Αλβανία από τον Hellas Sat2

  Η Otesat-Maritel Inmarsat airtime Provider της August Bolten, Γερμανία.

  ΑDSL και στις ακριτικές περιοχές μέσω δορυφόρου (tanea.gr)

  Ξεκινάει η εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας δορυφορικού internet HellasSat net! Home από την Δ.Ε.Θ

  O ΥΜΕ Κ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ στην αναχώρηση της περιοδείας του Hellas Sat για την εγκατάσταση δορυφορικού internet στα νησιά Δονούσα, Ηράκλεια,Σχοινούσα και Κίναρο. (Δελτίο Τύπου ΥΜΕ)

  Ενεργοποίηση νέου αναμεταδότη για την πλατφόρμα Opesky

  Παραλαβή νέων modem για την πλατφόρμα Hellas Sat net

  To Καστελλόριζο συνδέθηκε στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ! Πρόσβαση στο Δήμο Μεγίστης στο Καστελόριζο μέσω της υπηρεσίας HELLAS SAT NET !

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 56
Σύνολο Χρηστών 56
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1
2
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007