Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: WebTV - IPTV
On Telecoms και Vivodi μαζί, σε μία νέα εποχή στις τηλεπικοινωνίες

Με βασικό άξονα τη στρατηγική δημιουργίας ισχυρότερων παικτών στην εγχώρια αγορά των τηλεπικοινωνιών, υπεγράφη η συμφωνία εξαγοράς του 100% της Vivodi Telecom από την Οn Telecoms.

Στo πλαίσιο αυτό η Οn Telecoms αποφάσισε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 50 εκατομμύρια Ευρώ σε μετρητά με παραίτηση των παλαιών μετόχων. Η αύξηση θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την οικογένεια Εφραίμογλου, μοναδικό μέτοχο της Vivodi, η οποία θα συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα με ποσοστό 20%.
Η Vivodi θα λειτουργεί ως θυγατρική της ΟΝ και θα αποτελέσει τον επενδυτικό βραχίονα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της εταιρείας εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, επεκτείνοντας το δίκτυό της στο βόρειο τμήμα της χώρας ξεκινώντας άμεσα από τη Θεσσαλονίκη.

Δύο πρωτοπόροι παίκτες στο χώρο των εναλλακτικών παρόχων ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η Οn Telecoms κατόρθωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στoν ανταγωνιστικό τηλεπικοινωνιακό κλάδο της Ελλάδας, παρουσιάζοντας την πιο εντυπωσιακή αύξηση στο μερίδιο αγοράς. Με την ενοποίηση αυτή, η Vivodi προσθέτει στη συνδρομητική βάση της ΟΝ περίπου 35.000 πελάτες LLU και 65.000 προεπιλογής φορέα, από τους οποίους σημαντικός αριθμός είναι μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμοί και επαγγελματίες που επί σειρά ετών εμπιστεύονται την Vivodi τόσο στις υπηρεσίες φωνής όσο και του «γρήγορου Internet». Ταυτόχρονα, η On Telecoms ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, καθώς η Vivodi ήταν από τις πρώτες εταιρείες μαζί με την ON που προσέφεραν στην Ελλάδα καινοτόμες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως η καλωδιακή τηλεόραση. Έτσι η νέα On Telecoms παρουσιάζεται ενισχυμένη τόσο από πλευράς μετοχικής σύνθεσης, όσο και από πλευράς μεριδίου αγοράς και τεχνογνωσίας αποτελώντας τον πρώτο πάροχο υπηρεσιών triple play στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της On Telecoms Ανδρεας Ριαλάς, Chief Investment Officer του Argo Group –μεγαλύτερου μετόχου του νέου σχήματος- σχολίασε: « Είναι ένα πρώτο και σπουδαίο βήμα για τη συγκέντρωση της Τηλεπικοινωνιακής αγοράς στην Ελλάδα.Η Οn σχεδιάζει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ολοκλήρωση των κλάδων των επικοινωνιών και τών Νέων Μέσων, με νέες εξαγορές και συνεργασίες»

Αναφορικά με την συμφωνία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της On Telecoms, κ. Γρηγόρης Αναστασιάδης, σχολίασε: «Με την είσοδο της στην αγορά τον Μάρτιο 2007 η Οn Telecoms άλλαξε τον τοπίο των τηλεπικοινωνιών προσφέροντας πρωτόγνωρες υπηρεσίες τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης με ασύγκριτες ταχύτητες μέσω του δικτύου της οπτικών ινών. Σήμερα ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική αγορά μέσω αυτής της σημαντικής εξαγοράς. Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία με τους μετόχους της Vivodi, που επενδύουν σε ένα νέο, ισχυρό επιχειρηματικό σχήμα. Το γεγονός πως καταφέραμε να κερδίσουμε ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τροφοδοτεί το όραμά μας: να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία προς την κορυφή, προσφέροντας όλο και περισσότερες καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, Internet και τηλεόρασης στους έλληνες καταναλωτές».

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vivodi, κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, δήλωσε: «Στην Vivodi πάντα ο στόχος μας ήταν να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Από την έναρξη της λειτουργίας μας, τολμήσαμε να δημιουργήσουμε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο τηλεπικοινωνιακό πάροχο, πρότυπο για την Ελλάδα. Για μια ακόμα φορά σήμερα τολμάμε, αφουγκραζόμενοι τα δεδομένα της αγοράς, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την On Telecoms. Μαζί θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους συνδρομητές με ανταγωνιστικά προϊόντα ενώ παράλληλα, θα αποτελούμε την απόλυτη εναλλακτική επιλογή για όσους επιθυμούν υπηρεσίες αιχμής σε προσιτη τιμή».
 

Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mail



Παρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).



Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
WebTV - IPTV

  NOVA GO, νέα κανάλια, νέα κατηγορία ελληνικών ταινιών

  Για IPTV και MVNO ετοιμάζεται η Cyta. (infocom.gr)

  Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της FORMULA 1 στο CONN-X TV

  Η Forthnet φέρνει την Superleague στον υπολογιστή των συνδρομητών της

  Σε 60 πόλεις το CONNX-TV στο τέλος του 2009.

  Ο ΣΚΑΙ συνεχίζει τις μεταδόσεις HD μέσω webtv.

  Conn-x TV Sport 3. Τρίτο αποκλειστικό αθλητικό κανάλι στο CONN-X TV

  Διαθέσιμο σε όλες τις ταχύτητες Conn-x γίνεται το Conn-x TV

  Kαι νέο αποκλειστικό αθλητικό κανάλι στο conn-x TV

  Η Τηλεόραση από τον ΟΤΕ τώρα διαθέσιμη και σε : Βέροια, Γιαννιτσά, Εδεσσα, Κατερίνη, Κιλκίς, Ρέθυμνο και Χανιά

  PRIMERA DIVISION, BUNDESLIGA, CAMPIONATO, COPPA ITALIA στο conn-x tv sports !

  Τώρα και το Kids Co τηλεοπτικό κανάλι για παιδιά στο ConnX-TV

  Ξεκινά η συνεργασία OTE - NBC UNIVERSAL Global Networks.

  Προστασία περιεχομένου ζητούν οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας (naftemporiki.gr)

  Η hellas online παρουσιάζει πρώτη το Discovery HD στην Ελλάδα

  3 νέα κανάλια στο conn-x TV

  conn-x TV: Ακόμα περισσότερο περιεχόμενο.

  hol tv: Αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση - Η νέα υπηρεσία της Hellas OnLine

  Conn-X TV. Τηλεόραση απο τον ΟΤΕ.

  Η PLD Production ετοιμάζει την απόλυτη ψυχαγωγική και ταξιδιωτική πύλη στην ευρυζωνική εποχή

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 91
Σύνολο Χρηστών 91
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1
2
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007