Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: Επίγεια Τηλεόραση
Το τηλεοπτικό κανάλι του Δήμου Ασπροπύργου υπέγραψε συμφωνία με την πλατφόρμα Digea

Στην ψηφιακή εποχή περνά το Δημοτικό Τηλεοπτικό κανάλι ¨Attica-tv¨, ιδιοκτησίας του Δήμου Ασπροπύργου, μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας με την ¨Digea¨, την εταιρεία που έχει αναλάβει την ψηφιακή εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων των ιδιωτικών σταθμών εθνικής ή περιφερειακής εμβέλειας.

Η συμφωνία, για τη συμμετοχή του ¨Αttica – tv¨ στην πλατφόρμα της ¨Digea¨, υπογράφηκε στα γραφεία της εταιρείας. Την πλευρά του Δήμου Ασπροπύργου, ιδιοκτήτη του ¨Attica-tv¨, εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Νικόλαος Μελετίου, και ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΑ και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Αντώνης Καραμπούλας, ενώ την πλευρά της ¨Digea¨, ο Διευθύνων Σύμβουλός της, Γιώργος Μαθιός.

Για την απόφαση του Δήμου, που αφορά στην ψηφιακή εκπομπή του σήματος της Δημοτικής Τηλεόρασης, ¨Attica-tv¨, o Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου δήλωσε τα εξής:

«Το Δημοτικό Τηλεοπτικό Κανάλι ¨Αttica-tv¨, είναι σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Δήμου Ασπροπύργου, των Δημοτών της Πόλης μας, την αξία του οποίου πολλαπλασίασε η παρούσα Δημοτική Αρχή. Αναβαθμίζοντας το ενημερωτικό και το ψυχαγωγικό-μορφωτικό πρόγραμμα του καναλιού, το μετατρέψαμε, σε ελάχιστο χρόνο, και με ελάχιστο κόστος, στο εναλλακτικό, ποιοτικό κανάλι της Περιφέρεια Αττικής. Με τη συμφωνία, που υπογράψαμε με την ¨Digea¨, την επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα, η ¨Αttica-tv¨, περνά στην ψηφιακή εποχή, και δίνει τη δυνατότητα, στους τηλεθεατές της, να απολαμβάνουν κορυφαία ποιότητα σήματος και ήχου. Από την άλλη πλευρά, η απόφαση μας έχει και ένα πολύ σημαντικό, συμβολικό χαρακτήρα. Ο Δήμος Ασπροπύργου, ως αποκλειστικός ιδιοκτήτης του καναλιού, συμμορφώνεται με την συμφωνία της Γενεύης (2006), που ειδικά για την Ελλάδα, προτρέπει τη διακοπή προβολής αναλογικών προγραμμάτων, ως το 2012.
Μεθοδικά, και χωρίς τυμπανοκρουσίες, ο Δήμος Ασπροπύργου αναβαθμίζει συνεχώς ένα σημαντικό εργαλείο, για την ενημέρωση, την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση των Πολιτών, όχι μόνο του Ασπρόπυργου αλλά και όλης της Αττικής. Με τη βοήθεια της ¨Digea¨, της εταιρείας στην οποία συμμετέχουν όλοι οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, Alpha, Alter, Antenna, Μακεδονία tv, Mega, Σκάι, και Star, αξιοποιούμε μαζί τους, όλα τα πλεονεκτήματα της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης που θα αναδείξει και τις ποιοτικές αλλαγές που πραγματοποιήσαμε στο τηλεοπτικό μας κανάλι».

Απ’ την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΑ και Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου, Αντώνης Καραμπούλας, αναφέρθηκε στα σημαντικά, τεχνικά χαρακτηριστικά, της νέας εποχής, για την “Attica tv”: «Η ψηφιακή εκπομπή του σήματος της «Αttica-tv», θα ξεκινήσει από το Κέντρο Εκπομπής Αίγινας, και θα επεκταθεί, στο εγγύς μέλλον, και από τα κέντρα του Υμηττού και της Πάρνηθας. Για όσους έχουν τηλεοράσεις με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή, η βελτίωση του σήματος θα είναι άμεση και ορατή. Όσοι έχουν κλασική αναλογική συσκευή, χωρίς θύρα ΗDMI, θα μας βλέπουν μέσω αποκωδικοποιητή, απολαμβάνοντας τη σταθερή, υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Το κανάλι του Δήμου Ασπροπύργου, η «Αttica-tv» μέσα σε τρεισήμισι χρόνια, έχει μεταβληθεί σε ένα σύγχρονο εναλλακτικό κανάλι, στην πορεία του οποίου αποτυπώνεται ο σταθερός, αναπτυξιακός βηματισμός, του Δήμου και της Πόλης του Ασπρόπυργου».
Ο επικεφαλής της ¨Digea¨, Διευθύνων Σύμβουλός της, Γιώργος Μαθιός, συνεχάρη τον Δήμο Ασπροπύργου, για την πορεία της προσπάθειας που καταβάλλει, για την αναβάθμιση της ¨Αttica-tv¨, και υπογράμμισε την καταλυτική συμβολή που θα έχει η συμμετοχή της στη ¨Digea¨, στην προσπάθεια να φτάσει το σήμα του καναλιού, σε περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα λήψης, τα οποία θα λύσει η νέα τεχνολογία.

Η ψηφιακή εκπομπή της ¨Attica-tv¨ θα αρχίσει, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής προετοιμασίας, τις πρώτες μέρες του προσεχούς Σεπτεμβρίου, αφού προηγουμένως ενημερωθούν σχετικά οι Πολίτες του Ασπρόπυργου και οι τηλεθεατές του καναλιού.

Δελτίο Τύπου - Δήμος ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
 

Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Επίγεια Τηλεόρασ...

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ '4Ε' ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  HD δοκιμές STAR & SKAI από DIGEA σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη.

  Το νέο τηλεοπτικό κανάλι 'Λυδία' στο multiplex της Digea σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

  Αλλαγή ψηφιακών συχνοτήτων της ΝΕΡΙΤ σε ΒΔ Αττική, Ν.Εύβοια και Αρκαδία.

  Analog switch off στην Πελοπόννησο από την DIGEA.

  Πανελλαδική κάλυψη για τη ΝΕΡΙΤ sports.

  Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με το τεχνοοικονομικό μοντέλο που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό των Ανώτατων Ορίων Τιμών (ΑΟΤ) για την υπηρεσία μεταφοράς και διανομής περιεχομένου εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας.

  Ολοκληρώθηκε το πόρισμα για την τιμή εκκίνησης των αδειών ψηφιακής τηλεόρασης. (infocom.gr)

  Εκχώρηση φάσματος επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής στη «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗ− ΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» (ΝΕΡΙΤ Α.Ε.).

  Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ - 2656 εργαζόμενοι απολύονται (ert.gr)

  Δημόσια Διαβούλευση για την αδειοδότηση δικτύων επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

  Αναβολή Ψηφιακής μετάδοσης τηλεοπτικών προγραμμάτων από τα κέντρα εκπομπής «Ρογδιά» στο νομό Ηρακλείου και «Μαλάξα» στο νομό Χανίων

  Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του 902 στον πάροχο DIGEA.

  Πρόβλημα μετάδοσης αντιμετωπίζουν DIGEA και ΟΤΕ TV σε επίγεια και δορυφορική τηλεόραση.

  Euronews εναντίον Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης στο ΕΣΡ. (tovima.gr)

  Τεχνικό βοήθημα με λεπτομερείς πληροφορίες για τις ακριβείς περιοχές κάλυψης της ψηφιακής τηλεόρασης από την IKUSI HELLAS

  Το πρόγραμμα της τηλεόρασης 4 Ε αναμεταδίδεται και στην Αττική.

  Επιχειρήσεις από την ΕΕΤΤ για τη διακοπή παρανόμων ψηφιακών τηλεοπτικών εκπομπών.

  Αλλαγή συχνότητας του πρώτου multiplex της DIGEA στην Θεσσαλονίκη.

  Αναλογικό switch off στην Θεσσαλονίκη.

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 98
Σύνολο Χρηστών 98
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1
2
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007