Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: Δορυφορική Τηλεόραση
AngaCable 2011. Μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. (Μέρος 2ο)

Η Teracue ήταν μία από τις εταιρείες που παρουσίασε πλατφόρμα ανάλυσης Mpeg stream. Το Phabrix SX έχει την δυνατότητα ανάλυσης οποιουδήποτε σήματος σε SDI, και να στείλει τα αποτελέσματα του σε εξωτερικό software σε PC.

 

Στον ίδιο τομέα και το mpeg analyzer της Sencore. Μόνο που εδώ η λύση δεν είναι και τόσο portable.

 

 

 

Μεγάλη παρουσία και για την ισπανική IKUSI. Το booth  της είχε όλα τα νέα προιόντα του 2011. Είδαμε την νέα σειρά ενισχυτών, τον νέο DVB-T   διαμορφωτή 4 πηγών ήχου-εικόνας (MAC401), καθώς και στα επαγγελματικά περιφερειακά νέες μονάδες THC-111 που είναι ένα DVB-T HD receiver, SHC-111 o αντίστοιχος DVB-S2 HD receiver,FTD-420 πομπός οπτικής πληροφορίας και η μονάδα FSP-302 διαχωριστής 1/4 για οπτική ίνα. Τέλος ενημερωθήκαμε για την νέα κεραία χαμηλού κόστους που θα κυκλοφορήσει σε λίγο στα χνάρια της miniFlash.

 

 

Αντίστοιχο περίπτερο διέθετε όπως πάντα και η Γερμανική Kathrein στο οποίο δεσπόζει κάθε χρονιά ο μεγάλος της αναλυτής, καθώς φέτος και οι εφαρμογές για iphone και android για τον απομακρυσμένο έλεγχο της μεγάλης κατηγορίας δορυφορικών δεκτών.

 

 

 

Βάσεις εδάφους για κάθε είδους ανάγκη.

 

 

 

Ο δέκτης της Golden media είναι ένας από αυτούς που "τρέχουν" Spark  και διαθέτει dual boot σε Enigma. Από τους ομορφότερους της σειράς, με remote control που έχει πολύ καλή αίσθηση πλήκτρων. Στο ίδιο περίπτερο και τα νέα Gold LNBs…..

 

 

Η Rohde&Schwarz είναι πλέον σταθερή παρουσία της έκθεσης με όλα τα μικρά μοντέλα αναλυτών που αφορούν το τεχνικό κοινό που ασχολείται τόσο με την επίγεια όσο και με την δορυφορική λήψη.

 

 

Και βέβαια ο σωστός τεχνικός χρειάζεται και labeling. H Rhino ήταν εκεί για να το φροντίσει. Το εργαλείο που βλέπετε στην φωτογραφία τυπώνει εκτός του κειμένου ακόμα και logo εταιρειών. Το κόστος του στην λιανική περίπου 300 ευρώ.

 

 

Το rack της Invacom η οποία μετά την εξαγορά της Global Com φτιάχνει αριστουργήματα.

 

 

Το υψηλής αντοχής στον άνεμο ενός μέτρου κάτοπτρο της Fuba δεν έχει και αντίστοιχα υψηλή τιμή. Θα το βρείτε (όσοι το χρειάζεστε) περίπου στα 120 ευρώ στην λιανική. Πάντως από ποιότητα κατασκευής "σκίζει"

 

 

 

Η AngaCable 2011 έφερε και νέο ITGate. Το νέο μοντέλο που ονομάζεται TGS-700HD "τρέχει" Enigma , διαθέτει Dolby Digital Plus και όλα αυτά τα κάνει γρήγορα κάτι που μυρίζει για νέο επεξεργαστή. Ο δέκτης που φαίνεται στην φωτογραφία είναι πρωτότυπο  working μοντέλο.

 

 

Η EMP-Centauri δείχνει τα δόντια της με το multiswitch της φωτογραφίας. 17 εισόδους (4 δορυφόροι και 1 επίγεια), 52 εξόδους σε μία συσκευή. Είπατε τίποτα ?
Επίσης έχει και περιφερειακά όπως ενισχυτές γραμμής για περιπτώσεις που κάποια έξοδος δεν μπορεί να φτάσει εκεί που θέλουμε. Όλα για την υποστήριξη του τεχνικού από την EMP.

 

 

Για το ίδιο προσπαθεί χρόνια και η άλλη μεγάλη εταιρεία του Βελγίου η Johansson. Μία εταιρεία που ξεκίνησε κατασκευάζοντας ενισχυτές και περιφερειακά προιόντα μίας εγκατάστασης λήψης, κατέληξε να είναι η πρώτη που κατασκεύασε στην Ευρώπη προγραμματιζόμενους ενισχυτές με ενεργά φίλτρα (κάτι που της έδωσε μεγάλο κύρος) και τελευταία κατασκευάζει Headends τα οποία επικεντρώνονται σε IP δικτυακή έξοδο. Για την φετινή χρονιά το νέο προιόν ήταν το Super Profiler ένας ενισχυτής δεύτερης γενιάς με ενεδία ργά φίλτρα και προγραμματισμό από ηλεκτρονικό υπολογιστή όπως όλα τείνουν να γίνουν στις μέρες μας. Ενα screenshot από το software προγραμματισμού καταφέραμε να πάρουμε σε φωτογραφία.

 

 

Η Ισπανία διαθέτει αρκετές εταιρείες παραγωγής εξοπλισμού λήψης και επεξεργασίας δορυφορικής, επίγειας και καλωδιακής λήψης. Η FTE είναι από τις παλαιότερες του χώρου. Μία πολύ έξυπνη κίνηση που μας παρουσίασαν φέτος ήταν ο προγραμματισμός ολόκληρου του Headend μέσω software που έχει ενσωματωμένο ο αναλυτής της εταιρείας μέσω σειριακής σύνδεσης.

 

 

Αυτόνομη πρώτη παρουσία στην φετινή AngaCable και για την Topfield. Kαινούργια σειρά δεκτών CI+ με την γνωστή ποιοτική κατασκευή της κορεάτικης εταιρείας.

 

 

Εντυπωσιακό το booth και της UnityMedia η οποία ειδικεύεται σε περιεχόμενο τόσο καλωδιακά, επίγεια και δορυφορικά προγράμματα όσο και για το internet. Το simulator που βλέπετε στην φωτογραφία ήταν γεμάτο σε όλη την διάρκεια της έκθεσης. Όπως λέμε "τα παιδία παίζει…"

 

 

Η Televes πάντως δεν παίζει καθόλου και μάλιστα έχει χτυπήσει όλη την Ευρώπη. Ο αναλυτής της H45 Advance ήδη έγινε DVB-T2 (η Αγγλία ήδη το χρειάζεται), η κεραία της η DAT με τον ενσωματωμένο ενισχυτή πάει περίφημα και είδαμε και κάτοπτρο υψηλής αντοχής στον αέρα.

 

 

H SagemCom κατασκευάζει κατά παραγγελία τερματικό εξοπλισμό για παρόχους. Στο περίπτερό της είδαμε μεταξύ άλλων και τον IPTV δέκτη που κάνει χρήση η Vodafone Γερμανίας για την πλατφόρμα IPTV που διαθέτει εκεί. Ένα Combo μοντέλο IP και δορυφορικό DVB-S2 με διπλοπύρινο επεξεργαστή και αποσπόμενο σκληρό δίσκο 2,5'. Για να δείτε τι προσφέρουν στην υπόλοιπη Ευρώπη.

 

 

Η Astra ασχολείται για φέτος με το switch off  των αναλογικών δορυφορικών εκπομπών. Μάλιστα πουλούσε στην έκθεση πακέτα ψηφιακών γερμανικών προγραμμάτων σε HD τα οποία θα ψάχνουν σε λίγο οι Γερμανοί.

 

 

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επιστρέψαμε από την φετινή AngaCable. Μεγαλύτερη , σαφώς με πιο διεθνή αέρα (οι εταιρείες η μία μετά την άλλη παρουσιάζονται με δικό τους booth και όχι με του Γερμανού διανομέα) αλλά και με μεγαλύτερη απήχηση στο κόσμο αφού κάθε χρονιά παρά την κρίση στην Ευρωπαική αγορά παρουσιάζεται με αυξημένα νούμερα επισκεπτών. Η επόμενη AngaCable 2012 όπως βλέπετε και στην φωτογραφία ορίστηκε για τις 22-24 Μαίου 2012 στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Δορυφορική Τηλεό...

  Συχνότητες εκπομπής HD από την Digea.

  Στον OTE TV το νέο κανάλι VIASAT HISTORY με ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο.

  Ανακοίνωση της Ε.Ρ.Τ Α.Ε για το κανάλι Ε.Ρ.Τ 3

  Ο OTE TV σε smartphones & tablets με τη νέα προηγμένη υπηρεσία OTE TV GO.

  Tο Nova GO διατίθεται σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές Nova.

  Ψηφιακή μετάβαση την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τμήμα της Στερεάς Ελλάδας

  ΟΤΕ: Κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς για τη NOVA.

  Η HELLAS SAT και ο INMARSAT εκτοξεύουν τον κοινό δορυφόρο HELLAS SAT 3 - IS.

  Ανανεωμένο Novalifε από 12 Μαΐου.

  Αναβάθμιση του Novasports Highlights σε Novasports 24 HD.

  Novacinema 2 HD: Το νέο κινηματογραφικό κανάλι υψηλής ευκρίνειας. (Δελτίο τύπου Forthnet)

  E TV. Ένα νέο 24ωρο ψυχαγωγικό κανάλι για όλους τους συνδρομητές της Nova

  Τεχνικές εργασίες αναβάθμισης NOVA στις 15 Οκτωβρίου.

  H Euroleague Basketball για τα επόμενα 4 χρόνια στα κανάλια Novasports!

  Υπηρεσία Νοva GO από την NOVA.

  Νέα πακέτα περιεχομένου από τον OTE TV.

  ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ. Novalifε! Το νέο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova!

  Το GR στην DIGEA (για την Αθήνα) και μέσω δορυφόρου σε περιφερειακά κανάλια στην υπόλοιπη Ελλάδα.

  Παραγωγές της Sony Pictures και του BBC από τα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV. (Δελτίο τύπου)

  Δελτίο Τύπου FORTHNETGROUP σχετικά με την δικαστική διαμάχη της Nova με τον ΣΚΑΪ

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 95
Σύνολο Χρηστών 95
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1
2
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007