Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: ADSL - Internet
Η Forthnet υπογράφει νέες συμφωνίες με την Eutelsat για την παροχή υπηρεσιών Triple Play

Ο Όμιλος Forthnet προχώρησε στην υπογραφή μιας συμφωνίας για τη διανομή των προϊόντων της Skylogic, θυγατρικής της Eutelsat στον τομέα των ευρυζωνικών επικοινωνιών. Η συμφωνία έχει διάρκεια πέντε ετών και δίνει στη Forthnet τη δυνατότητα να προωθήσει τη νέα γενιά των ευρυζωνικών υπηρεσιών Tooway™ σε χρήστες από ολόκληρη την αγορά Ελλάδας και Κύπρου. Οι υπηρεσίες Tooway™ παρέχονται μέσω των νέων πανευρωπαϊκών υποδομών ασύρματης ευρυζωνικής επικοινωνίας της Eutelsat, οι οποίες βασίζονται στον πρωτοποριακό δορυφόρο υψηλής ισχύος KA-SAT High Throughput Satellite.
Παράλληλα, η Eutelsat και ο Όμιλος Forthnet προχώρησαν στη σύναψη μιας ευρύτερης εμπορικής συμφωνίας, η οποία εξασφαλίζει χωρητικότητα για τα προγράμματα της NOVA στους δορυφόρους της οικογένειας HOT BIRD™ , τη ναυαρχίδα της Eutelsat στον τομέα της αναμετάδοσης βίντεο, επιταχύνοντας έτσι την ανάπτυξη της συνδρομητικής βάσης της NOVA μέσω της παροχής νέων, premium υπηρεσιών.
Με τις νέες αυτές συμφωνίες ο Όμιλος Forthnet γίνεται ο πρώτος πάροχος στην Ευρώπη, ο οποίος καταφέρνει να συνδυάσει τις ευρυζωνικές υπηρεσίες Tooway™ με μπουκέτα συνδρομητικής τηλεόρασης και να προσφέρει στους χρήστες υπηρεσίες triple-play μέσα από μία συνδρομή και ένα μόνο δορυφορικό πιάτο. Η εμπορική διάθεση του πακέτου υπηρεσιών τηλεφωνίας VOIP, της συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA και της ευρυζωνικής πρόσβασης μέσω δορυφόρου, με ταχύτητες που φτάνουν τα 10 Mbps στη λήψη (download) και τα 4 Mbps στην εκπομπή, αναμένεται να αρχίσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2011. Το σύνολο των υπηρεσιών θα παρέχεται μέσω της δορυφορικής κεραίας Tooway™, η οποία θα είναι εξοπλισμένη κατάλληλα ώστε να λαμβάνει feeds από τους δορυφόρους της Eutelsat KA-SAT (για ευρυζονικότητα) και HOT BIRD™ (για το τηλεοπτικό πρόγραμμα NOVA).

Ο κ. Γιάννης Καβακλής, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Forthnet σχολίασε σχετικά:
“Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από την επέκταση της συνεργασίας του Ομίλου Forthnet με την Eutelsat Communications. Πρόκειται για μια συμφωνία που μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε συνδυαστικές υπηρεσίες ευρυζωνικής επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, ασχέτως της γεωγραφικής του θέσης. Ο συνδυασμός του premium τηλεοπτικού περιεχομένου της NOVA με την ευρυζωνική δορυφορική πρόσβαση υψηλής ταχύτητας που προσφέρει η Eutelsat, ευθυγραμμίζεται απολύτως με τη στρατηγική του ομίλου για την παροχή προσιτών, εύχρηστων και ποιοτικών υπηρεσιών στα ελληνικά νοικοκυριά. Επίσης, η δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες σε περιοχές χωρίς επίγεια ευρυζωνική κάλυψη, από εμπορικής πλευράς αποτελεί για τον Όμιλο μια ευκαιρία να διευρύνει τη πελατειακή του βάση, προχωρώντας πέρα από τους περιορισμούς των ενσύρματων δικτύων επικοινωνίας.
Εκτός αυτού, αυτή η συμφωνία μας επιτρέπει να συμπληρώσουμε το πακέτο υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης που παρέχουμε στην Κύπρο με ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας, ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας στη δυναμικής αγορά της Κύπρου.”

Ο κ. Andrew Wallace, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Eutelsat, προσέθεσε τα εξής:
“Αυτές οι νέες συμφωνίες με τον Όμιλο Forthnet υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σειρά υπηρεσιών τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία είναι εργαλεία για τη διακράτηση, τη διεύρυνση και τη διαφοροποίηση της συνδρομητικής τους βάσης. Συνδυάζοντας τις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης από το δορυφόρους HOT BIRD™ της Eutelsat, με τις ευρυζωνικές υπηρεσίες Tooway™ του KA-SAT, η Forthnet μπορεί να αξιοποιήσει μια εξαιρετική ευκαιρία και να προσφέρει στους χρήστες, πρόσβαση στο Ιντερνετ και σε τηλεοπτικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, με τρόπο απλό και άμεσο. Πρόκειται για μια συναρπαστική στρατηγική εξέλιξη για εμάς και για τη Forthnet, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να υπερβαίνουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς των επίγειων υποδομών και να απολαμβάνουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα της επιλογής τους μαζί με τα πλεονεκτήματα της ευρυζωνικής πρόσβασης.”
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δημόσιας Διαβούλευσης “Περιοχές της Ελλάδας χωρίς Ευρυζωνική Κάλυψη - White Areas of Greece for 2011” του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, που εκπονήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Ψηφιακής Σύγκλισης, η Ελλάδα αποτελεί μια σημαντική επιχειρηματική ευκαιρία στον τομέα της δορυφορικής ευρυζωνικής πρόσβασης. Και αυτό γιατί, παρά την ανάπτυξη επίγειων ευρυζωνικών υποδομών, υπάρχουν ακόμη περισσότεροι από 800.000 πολίτες χωρίς τη δυνατότητα πρόσβασης σε ανάλογες υπηρεσίες. Το γεγονός αυτό φέρνει την Ελλάδα στην 23η θέση μεταξύ των 27 μελών της ΕΕ, από πλευράς διείσδυσης της ευρυζωνικότητας.

 

 

Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
ADSL - Internet

  Υπό το brand «Nova» όλες οι υπηρεσίες της Forthnet για οικιακούς πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

  Vodafone Home: Μοναδική εμπειρία επικοινωνίας με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες Δωρεάν Προσωπική Εξυπηρέτηση & Δωρεάν 'Ρεζέρβα Επικοινωνίας'.

  Το adslgr.com και η Forthnet ανακοινώνουν την επίσημη τεχνική υποστήριξη της στα μέλη του.

  Η Forthnet στο 8ο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει η ΕΕΤΤ.

  Επίθεση στην ιστοσελίδα GreekRadios.gr ( Δελτίο τύπου).

  Nova 3play: internet, τηλεφωνία και τηλεόραση μόνο με 29,90€/μήνα.

  Μεγάλη προσφορά της FORTHNET στα επαγγελματικά προγράμματα.

  ΟΤΕ VDSL: υπερ-υψηλές ταχύτητες έως 50 Mbps.

  Έγκριση οικονομικών πακέτων VDSL της εταιρίας «ΟΤΕ Α.Ε.»

  Επιστολή-απάντηση που απέστειλε ο ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ, ζητώντας την οριστική τοποθέτηση της Επιτροπής, όσον αφορά στη διάθεση υπηρεσιών VDSL από τον ΟΤΕ σε χονδρική και λιανική.

  Πράσινο φως στη διάθεση προϊόντων VDSL στην ελληνική αγορά

  Όμιλος Forthnet: Δίκτυο FTTH.

  Η hellas online φέρνει την επόμενη μέρα στις Ελληνικές τηλεπικοινωνίες με το hol cloud

  OTE: Μειωμένες έως και 25% οι νέες τιμές του Double Play

  Σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ για φθηνότερες τιμές έως και 25% από τον ΟΤΕ

  Έναρξη παροχής υπερ-υψηλών ταχυτήτων Internet έωςκαι 50Mbps μέσωτηςτεχνολογίας VDSL2 από τη Cyta.

  Nέες προσφορές για CONN-X INTERNET + OMIΛΙΑ

  Προσωρινά Μέτρα της ΕΕΤΤ σχετικά με τα δίκτυα πρόσβασης νέας γενιάς της εταιρείας ΟΤΕ ΑΕ (VDSL)

  Σε εμπορική διάθεση τα νέα VDSL Conn-X 30 & 50 Mbps του ΟΤΕ

  Πρωτοποριακό Vodafone Full Σήμα για 100% 3G σήμα σε εσωτερικούς χώρους, μόνο από τη Vodafone.

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 49
Σύνολο Χρηστών 49
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007