Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: Επίγεια Τηλεόραση
IKUSI Hellas : Πρόσκληση συμμετοχής σε ημερίδα για το switch off της Αθήνας

Το σημαντικότερο θέμα για τον κλάδο μας το επόμενο διάστημα, αποτελεί το αναλογικό switch off της Αθήνας . 

Παρά το γεγονός ότι στην πρωτεύουσα έχουμε ήδη ψηφιακή εκπομπή, το switch off της αναλογικής τηλεόρασης δεν μπορεί παρά να είναι πολύ σημαντικό σημείο στη συνολική ψηφιακή μετάβαση της χώρας, αν αναλογιστούμε ότι αφορά 5.000.000 ανθρώπους - περίπου το μισό πληθυσμό της Ελλάδας.
Η Αττική είναι ταυτόχρονα ο νομός με τον μεγαλύτερο αριθμό νοσοκομείων/θεραπευτηρίων και το μεγαλύτερο αριθμό ξενοδοχείων, με τα περισσότερα από αυτά να είναι ξενοδοχεία πόλης και να χρειάζονται ακόμα περισσότερο και άμεσα τις υπηρεσίες μας σε σχέση με το switch off. 
Οι τεχνολογίες εξελίσσονται πολύ γρήγορα, έτσι αν και έχουμε διοργανώσει πολλές ημερίδες στο παρελθόν για την ψηφιακή τηλεόραση, υπάρχουν πολλές νέες εξελίξεις, εφαρμογές και τεχνολογικές προκλήσεις που πρέπει να δούμε.
Διοργανώνουμε λοιπόν στην Αθήνα μια νέα σειρά ημερίδων για την ψηφιακή τηλεόραση, εστιασμένη στο αναλογικό switch off της Αθήνας , όπου θα μπορέσουμε να συζητήσουμε τις εξελίξεις, τις τεχνολογίες, αλλά και τις ευκαιρίες που θα έχουμε για να διαθέσουμε και να εγκαταστήσουμε εξοπλισμό. 
Αναφερόμαστε και στον απλό εξοπλισμό (δέκτες, κεραίες, ενισχυτές κλπ), αλλά και στον επαγγελματικό εξοπλισμό για τις μεγάλες μονάδες που χρειάζονται τις υπηρεσίες μας.
Οι ημερίδες αυτές θα είναι συνολικά τέσσερεις ώστε να σε κάθε μία από αυτές να συμμετάσχει σχετικά μικρός αριθμός συναδέλφων, προκειμένου να διευκολυνθεί η ουσιαστική συζήτηση και η εμβάθυνση σε όποια σημεία απαιτείται. 
Οι δύο από τις ημερίδες διοργανώνονται από την IKUSI Hellas μόνο, ενώ δύο ακόμα ημερίδες θα διοργανωθούν σε συνεργασία με δύο από τους σημαντικότερους συνεργάτες μας στην Ελλάδα: τις εταιρείεςEdision & MSS Electronics .
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημερίδων είναι:
  • Σαββάτο  26/5/12 – IKUSI Hellas
  • Κυριακή   27/5/12 – IKUSI Hellas
  • Σαββάτο     2/6/12 – IKUSI Hellas + Edision
  • Κυριακή      3/6/12 – IKUSI Hellas + MSS Electronics
Οι ημερίδες θα έχουν τον ίδιο θεματικό άξονα, όμως στις ημερίδες των Σαββάτων θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος σε θέματα ψηφιακών δεκτών, κεραιών, ενισχυτών, κεντρικών κεραιών κλπ με έμφαση στα προβλήματα ενδοδιαμόρφωσης που είναι το πιο σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζει η ψηφιακή λήψη, ενώ οι Κυριακάτικες ημερίδες θα είναι προσανατολισμένες περισσότερο στις πιο σύνθετες επαγγελματικές εγκαταστάσεις. 
Ενώ σε όλες τις ημερίδες θα εξεταστούν όλα τα είδη των προβλημάτων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στη διάρκεια του switch off , οι ημερίδες των Σαββάτων θα είναι κάπως πιο “ελαφριές” από τις Κυριακάτικες που θα απευθυνθούν περισσότερο στους εμπειρότερους συναδέλφους που ασχολούνται κυρίως με μεγάλες εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία, ψηφιακούς αναμεταδότες κλπ.
Φυσικά ο κάθε συνάδελφος θα μπορεί να επιλέξει και να δηλώσει συμμετοχή σε όποια θεωρεί ότι του ταιριάζει περισσότερο.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε σε αυτές τις ημερίδες, με την πεποίθηση ότι η συμμετοχή σας αφ’ ενός θα συμπληρώσει τις γνώσεις σας στις νέες τεχνολογίες και τη δυνατότητά σας να συνεχίσετε να ανταποκρινόσαστε αποτελεσματικά στις τεχνολογικές προκλήσεις της εποχής μας, αφ’ ετέρου θα συσφίξει τις μεταξύ μας σχέσεις.
Σας παρακαλούμε εάν έχετε πρόθεση να συμμετάσχετε σε μία από τις ημερίδες, να μας ενημερώστε με την αποστολή ενός email στο info @ikusi .gr ή με ένα τηλεφώνημα στο 210 9852935, επιλέγοντας την ημερομηνία της ημερίδας ( A , B , C , D ) που σας εξυπηρετεί καλύτερα, ώστε να σας δοθεί ο αριθμός επικύρωσης της συμμετοχής σας για τη συγκεκριμένη ημερίδα.
Να αναφέρουμε για τους νέους συναδέλφους που ίσως δεν το γνωρίζουν: οι ημερίδες που διοργανώνονται από την IKUSI Hellas είναι πάντα δωρεάν – δεν απαιτείται κάποιο αντίτιμο για τη συμμετοχή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: IKUSI Hellas, www.ikusi.gr, Λ. Ποσειδώνος 33, Άλιμος, 2109852935, info@ikusi.gr και στο εμπορικό δίκτυο της εταιρείας.
 
 
 
 
Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Επίγεια Τηλεόρασ...

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ '4Ε' ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  HD δοκιμές STAR & SKAI από DIGEA σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη.

  Το νέο τηλεοπτικό κανάλι 'Λυδία' στο multiplex της Digea σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

  Αλλαγή ψηφιακών συχνοτήτων της ΝΕΡΙΤ σε ΒΔ Αττική, Ν.Εύβοια και Αρκαδία.

  Analog switch off στην Πελοπόννησο από την DIGEA.

  Πανελλαδική κάλυψη για τη ΝΕΡΙΤ sports.

  Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με το τεχνοοικονομικό μοντέλο που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό των Ανώτατων Ορίων Τιμών (ΑΟΤ) για την υπηρεσία μεταφοράς και διανομής περιεχομένου εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας.

  Ολοκληρώθηκε το πόρισμα για την τιμή εκκίνησης των αδειών ψηφιακής τηλεόρασης. (infocom.gr)

  Εκχώρηση φάσματος επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής στη «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗ− ΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» (ΝΕΡΙΤ Α.Ε.).

  Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ - 2656 εργαζόμενοι απολύονται (ert.gr)

  Δημόσια Διαβούλευση για την αδειοδότηση δικτύων επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

  Αναβολή Ψηφιακής μετάδοσης τηλεοπτικών προγραμμάτων από τα κέντρα εκπομπής «Ρογδιά» στο νομό Ηρακλείου και «Μαλάξα» στο νομό Χανίων

  Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του 902 στον πάροχο DIGEA.

  Πρόβλημα μετάδοσης αντιμετωπίζουν DIGEA και ΟΤΕ TV σε επίγεια και δορυφορική τηλεόραση.

  Euronews εναντίον Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης στο ΕΣΡ. (tovima.gr)

  Τεχνικό βοήθημα με λεπτομερείς πληροφορίες για τις ακριβείς περιοχές κάλυψης της ψηφιακής τηλεόρασης από την IKUSI HELLAS

  Το πρόγραμμα της τηλεόρασης 4 Ε αναμεταδίδεται και στην Αττική.

  Επιχειρήσεις από την ΕΕΤΤ για τη διακοπή παρανόμων ψηφιακών τηλεοπτικών εκπομπών.

  Αλλαγή συχνότητας του πρώτου multiplex της DIGEA στην Θεσσαλονίκη.

  Αναλογικό switch off στην Θεσσαλονίκη.

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 102
Σύνολο Χρηστών 102
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1
2
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007