Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: ADSL - Internet
Η hellas online φέρνει την επόμενη μέρα στις Ελληνικές τηλεπικοινωνίες με το hol cloud
Η hellas online, ο  ισχυρός ελληνικός πάροχος ευρυζωνικών υπηρεσιών, συνεπής στην προσπάθεια παροχής καινοτόμων και οικονομικών λύσεων που στηρίζουν τις ελληνικές επιχειρήσεις, ξεκινά πρώτος την εμπορική διάθεση ολοκληρωμένων υπηρεσιών cloud.  Το hol cloud είναι μια νέα, πρωτοποριακή «ομπρέλα» υπηρεσιών που βασίζεται στη σύζευξη της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες με στόχο να αποτελέσει τη βάση για μια πιο αποτελεσματική επιχείρηση.
 
Με το hol cloud, οι επιχειρήσεις αποκτούν τη δυνατότητα να μισθώνουν πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος για να εξυπηρετούν τις ΙΤ ανάγκες τους, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζονται και χρησιμοποιούν. Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις  διασφαλίζουν τη συνολική τους κάλυψη, τόσο για τις  υπηρεσίες πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά τους κυκλώματα πρόσβασης, από έναν και μόνον πάροχο με μία ενιαία σύμβαση υποστήριξης (end-to-end SLΑ) η οποία τους διασφαλίζει τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών.
 
Το hol cloud χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και έχει σχεδιαστεί βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων αρχιτεκτονικής με έμφαση 1. στην ενισχυμένη ασφάλεια 2. στην διασφάλιση της ταχύτητας των υπηρεσιών 3. στην παροχή ενιαίας διαχειριστικής πλατφόρμας (hol cloud management platform) που εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο και δυνατότητα  παραμετροποίησης των επιλεγμένων υπηρεσιών και 4. στην επεκτασιμότητα υποδομών.
 
Η αρχιτεκτονική των υπηρεσιών βασίζεται στις υποδομές κορυφαίων παγκοσμίως συνεργατών, όπως η Cisco, η VMware και η NetApp και η πρόσβαση στις hol cloud υπηρεσίες γίνεται μέσω του σύγχρονου, ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών της hellas online.
 
Πιο συγκεκριμένα, η hol cloud υποδομή είναι σχεδιασμένη βάσει των κανονισμών της Αρχής Διασφάλισης του Απόρρητου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) και Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) , με γνώμονα τη συμμόρφωση στο Ελληνικό Δίκαιο και με εφαρμογή όλων των διαδικαστικών και τεχνικών δικλείδων ασφαλείας που προτείνονται από την ENISA (European Network and Information Security Agency) και το CSA (Cloud Security Alliance). Παράλληλα, πραγματοποιείται συνεχής έλεγχος και διαπίστευση δικλείδων ασφαλείας  από την Encode SA, πρωτοπόρο εταιρία στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών.
 
Με τις υπηρεσίες hol cloud, οι επιχειρήσεις επιτυγχάνουν την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων τους τόσο σε επίπεδο φυσικής πρόσβασης όσο και σε επίπεδο δικτύου, λογισμικού και αποθήκευσης (πιστοποίηση ISO27001), δεδομένου ότι η φύλαξη όλων των εταιρικών δεδομένων γίνεται στο σύγχρονο και τεχνολογικά άρτιο, ιδιόκτητο Data Center που βρίσκεται στην Ελλάδα.
 
Τα οφέλη που αποκομίζουν οι επιχειρήσεις, με το hol cloud σε μια εποχή που απαιτεί την επίτευξη ανάπτυξης αλλά με ιδιαίτερα προσεκτική  διαχείριση κόστους είναι:
 
Οικονομία: μηδενικό κόστος για αγορά και αναβάθμιση ΙΤ υποδομής και εξοπλισμού, απόλυτος έλεγχος του κόστους χρήσης των μισθωμένων πόρων υποδομής και υπολογιστικής ισχύος, ανταγωνιστικές χρεώσεις

Ευελιξία/ταχύτητα: δυνατότητα πλήρους προσαρμογής και διαμόρφωσης των υπηρεσιών βάσει των αναγκών της επιχείρησης, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε ΙΤ πόρους για άμεση χρήση
Παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα: Πιο εύρυθμη διαχείριση  της IT υποδομής της επιχείρησης από την καθημερινή λειτουργία της ΙΤ  υποδομής, πρόσβαση στις υπηρεσίες cloud από οπουδήποτε και οποτεδήποτε και εύκολη διαχείριση των IT πόρων μέσω μίας ενιαίας διαχειριστικής εφαρμογής (hol management platform)
H hellas online αρχικά προσφέρει τρείς (3) βασικές υπηρεσίες cloud, οι οποίες εντάσσονται στο μοντέλο infrastructure as a Service (IaaS) και προσφέρουν πρόσβαση σε υπολογιστική ισχύ, αποθηκευτικό χώρο και IT υποδομή, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.
 
Η hellas online είναι η μόνη που παρέχει υπηρεσίες cloud σε συνδυασμό με τις αξιόπιστες λύσεις διασύνδεσης, μέσω του εκτεταμένου ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών (Internet/MPLS-VPN), διασφαλίζοντας έτσι εγγυημένο end-to-end service level agreement (SLA) για τη λύση συνολικά. Οι τρείς αρχικές υπηρεσίες hol cloud που καλύπτονται με end-2-end SLA είναι:
 
 
  1. hol virtual cloud server (VCS): δυνατότητα παραμετροποίησης από ένα virtual cloud server έως και ολόκληρες «φάρμες» μεVCSs, μέσα στις οποίες τα μηχανήματα επικοινωνούν όπως στο εσωτερικό δίκτυο LAN μιας επιχείρησης.
  2.  
  3. hol cloud storage: επεκτάσιμη και οικονομική λύση για την ασφαλή αποθήκευση και την online διαχείριση των αρχείων της επιχείρησης από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, με δυνατότητες collaboration και sharing.
  4.  
  5. hol cloud backup: που βασίζεται σε παγκοσμίου εμβέλειας disk to disk backup πλατφόρμα η οποία αποτελεί την ιδανική εταιρική backup λύση στο σύννεφο.
 

Σχετικά με την hellas online
Η hellas online είναι ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων υπηρεσιών για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, όπως επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς. Μέσα από τη στρατηγική της συνεργασία με τη Vodafone προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν όλες τις  ανάγκες επικοινωνίας. Διαθέτει το  δεύτερο μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα  (4.170+ χλμ.) που φτάνει σε 50 νομούς και 141 πόλεις. Η hellas online είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Περισσότερες πληροφορίες: www.hol.gr 
 

Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
ADSL - Internet

  Υπό το brand «Nova» όλες οι υπηρεσίες της Forthnet για οικιακούς πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

  Vodafone Home: Μοναδική εμπειρία επικοινωνίας με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες Δωρεάν Προσωπική Εξυπηρέτηση & Δωρεάν 'Ρεζέρβα Επικοινωνίας'.

  Το adslgr.com και η Forthnet ανακοινώνουν την επίσημη τεχνική υποστήριξη της στα μέλη του.

  Η Forthnet στο 8ο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει η ΕΕΤΤ.

  Επίθεση στην ιστοσελίδα GreekRadios.gr ( Δελτίο τύπου).

  Nova 3play: internet, τηλεφωνία και τηλεόραση μόνο με 29,90€/μήνα.

  Μεγάλη προσφορά της FORTHNET στα επαγγελματικά προγράμματα.

  ΟΤΕ VDSL: υπερ-υψηλές ταχύτητες έως 50 Mbps.

  Έγκριση οικονομικών πακέτων VDSL της εταιρίας «ΟΤΕ Α.Ε.»

  Επιστολή-απάντηση που απέστειλε ο ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ, ζητώντας την οριστική τοποθέτηση της Επιτροπής, όσον αφορά στη διάθεση υπηρεσιών VDSL από τον ΟΤΕ σε χονδρική και λιανική.

  Πράσινο φως στη διάθεση προϊόντων VDSL στην ελληνική αγορά

  Όμιλος Forthnet: Δίκτυο FTTH.

  OTE: Μειωμένες έως και 25% οι νέες τιμές του Double Play

  Σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ για φθηνότερες τιμές έως και 25% από τον ΟΤΕ

  Έναρξη παροχής υπερ-υψηλών ταχυτήτων Internet έωςκαι 50Mbps μέσωτηςτεχνολογίας VDSL2 από τη Cyta.

  Η Forthnet υπογράφει νέες συμφωνίες με την Eutelsat για την παροχή υπηρεσιών Triple Play

  Nέες προσφορές για CONN-X INTERNET + OMIΛΙΑ

  Προσωρινά Μέτρα της ΕΕΤΤ σχετικά με τα δίκτυα πρόσβασης νέας γενιάς της εταιρείας ΟΤΕ ΑΕ (VDSL)

  Σε εμπορική διάθεση τα νέα VDSL Conn-X 30 & 50 Mbps του ΟΤΕ

  Πρωτοποριακό Vodafone Full Σήμα για 100% 3G σήμα σε εσωτερικούς χώρους, μόνο από τη Vodafone.

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 51
Σύνολο Χρηστών 51
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007