Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: Δορυφορική Τηλεόραση
Υπηρεσία Νοva GO από την NOVA.

Απόλαυσε στο δικό σου χρόνο και όπου και αν βρίσκεσαι την αγαπημένη σου ταινία /σειρά ή την αναμέτρηση της αγαπημένης σου ομάδας, το καλύτερο παιδικό πρόγραμμα ή ακόμα και το ντοκιμαντέρ που δεν θέλεις να χάσεις και απόλαυσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τη νέα υπηρεσία Nova GO!

Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα, μέσα από ένα απλό & εύχρηστο μενού πλοήγησης να διαλέξεις ανάμεσα από Live θέαση επιλεγμένων καναλιών, Ταινίες, Σειρές, Αθλητικά, Παιδικά, Ντοκιμαντέρ & Μουσικά και να απολαύσεις την αγαπημένη σου εκπομπή όπου και αν βρίσκεσαι, όποτε εσύ επιθυμείς!
Απόλαυσε τώρα όλες αυτές τις νέες δυνατότητες που σου παρέχει η νέα υπηρεσία Nova GO , χωρίς επιπλέον χρέωση, αρκεί να είσαι συνδρομητής Nova Full pack ή Nova Cinema pack ή Nova Sports pack ή Nova 3Play Full ή Nova 3Play με όλα τα Novacinema ή όλα τα Novasports. Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής επιλέγοντας «Εγγραφή χρήστη» και μέσα σε λίγη ώρα θα λάβεις τους κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία Nova GO!
Λίγες παραπάνω πληροφορίες για το NovaGO:
1.    Η υπηρεσία είναι  διαθέσιμη  σε laptop με λειτουργικό Windows XP, Windows Vista και Windows 7 και browser IE8, IE9 & Google Chrome, σε iPhone (iOS 6 και άνω), iPAD (iOS 6 και άνω), Android phone και tablet (
2.    Κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα στο account του να καταγράψει και να χρησιμοποιεί 1 συσκευή . Ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης της υπηρεσίας, βάσει της οποίας η ανανέωση συσκευών επιτρέπεται μια φορά τον μήνα
3.    Η υπηρεσία διατίθεται μέσω οποιασδήποτε ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης στο Internet και μόνο στην Ελλάδα.
Σημείωση: Η χρήση μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας ΔΕΝ υποστηρίζεται. Η χρήση μέσω desktop ΔΕΝ υποστηρίζεται.
Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείς να καλέσεις το 18345 επιλέγοντας την τεχνική υποστήριξη (αστική χρέωση/λεπτό) ή μέσω email στο λίστα info@nοvago.gr
 
Καλή Διασκέδαση, όπου και αν βρεθείς!
 
 
 1. Πόσο κοστίζει το Nova GO?

  Η παρακολούθηση του περιεχομένου που περιλαμβάνεται στην υπηρεσία Nova GO προσφέρεται χωρίς χρέωση και μόνο αν είσαι συνδρομητής στις εξής υπηρεσίες:
  - Nova Full pack (standalone ή JS)
  - Nova Cinema pack (standalone ή JS)

  - Nova Sports pack (standalone ή JS) - Nova 3Play Full
  - Nova 3Play με όλα τα Novacinema - Nova 3Play με όλα τα Novasports

 2. Τι μπορώ να δω?

  Μέσω της υπηρεσίας Nova GO σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανό πρόγραμμα από επιλεγμένα κανάλια της Nova, αγαπημένες ταινίες και σειρές, αθλητικά γεγονότα και εκπομπές από τα θεματικά κανάλια της Νova όπου και όποτε εσείς επιθυμείτε.

 3. Τι χρειάζεται για να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο περιεχόμενο?

  Πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή σε μία από τις δορυφορικές υπηρεσίες Nova, σύνδεση στο Internet (ασύρματη ή ενσύρματη), laptop, καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία πρόσβασης στην υπηρεσία Nova GO. Επίσης, κατά την είσοδο στο site www.novago.gr θα σας ζητηθεί να «κατεβάσετε» και να εγκαταστήσετε ένα αρχείο/πρόγραμμα (plugin).

 4. Τι ταχύτητα σύνδεσης χρειάζομαι για να δω μια ταινία; Γιατί η ποιότητα της ταινίας που παρακολουθώ αλλάζει κατά την διάρκεια της προβολής?
  Για καλή θέαση το minimum είναι στα 2-3Mbps. Προκειμένου η εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας να είναι όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη γίνεται, η ποιότητα θέασης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα σύνδεσης στο Internet. Εφόσον η σύνδεση σας είναι αρκετά καλή τότε η ποιότητα θα είναι και αυτή η μέγιστη δυνατή, εάν όμως για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε καλή σύνδεση ή αν η ποιότητα της σύνδεσης σας χειροτερέψει, αυτόματα θα επηρεαστεί και η ποιότητα του περιεχομένου που παρακολουθείτε έτσι ώστε να μη διακοπεί η θέαση.

 5. Δεν μπορώ να δω ταινίες/αθλητικά. Ποια είναι η αιτία?

  Το περιεχόμενο της υπηρεσίας Nova GO προσφέρεται πάντα βάσει της δορυφορικής συνδρομή σας.
  Για την παρακολούθηση ταινιών πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή Nova Full pack ή Nova Cinema pack ή Nova 3Play Full ή Nova 3Play με όλα τα Novacinema.
  Για την παρακολούθηση αθλητικών πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή Nova Full pack ή Nova Sports pack ή Nova 3Play Full ή Nova 3Play με όλα τα Novasports.

 6. Πως μοιράζομαι την υπηρεσία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου?

  Μέσω του κύριου λογαριασμού στο μενού ‘Admin’ στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν μέχρι και 4 παρένθετοι λογαριασμοί (προφίλ, με περιορισμένα δικαιώματα) οι οποίοι να είναι μοναδικοί για κάθε μέλος της οικογένειας.

 7. Πώς μπορώ να αποτρέψω τα παιδιά μου από τη θέαση ακατάλληλου περιεχομένου?

  Ισχύουν όσα γνωρίζετε ήδη από τον αποκωδικοποιητή σας. Έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας και να «κλειδώσετε» το περιεχόμενο στο οποίο δεν επιθυμείτε να έχουν πρόσβαση τα παιδιά σας μέσα από το μενού ‘Admin’ στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης.

 1. Μπορώ να κατεβάσω/αποθηκεύσω την ταινία που επέλεξα για μελλοντική προβολή?

  Δεν μπορείτε να κατεβάσετε ή να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο που έχετε επιλέξει να παρακολουθήσετε. Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι το περιεχόμενο της
  υπηρεσίας Νova GO διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση.

 2. Τι σύνδεση internet χρειάζεται ώστε να έχω πρόσβαση στην υπηρεσία?

  Η υπηρεσία διατίθεται μέσω οποιασδήποτε broadband σύνδεσης (ενσύρματης ή ασύρματης) στην Ελλάδα. Η χρήση μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας ΔΕΝ υποστηρίζεται.

 3. Έχω συνδρομή Nova Start pack/ Nova 3play (χωρίς όλα τα Novasports ή όλα τα Novacinema) / Nova Επίγεια. Τι περιεχόμενο βλέπω?
  Επί του παρόντος, η υπηρεσία Nova GO δεν προσφέρεται σε συνδρομητές των εν λόγω υπηρεσιών.

 4. Σε ποιες συσκευές διατίθεται η υπηρεσία Nova GO?

  Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο σε laptop με λειτουργικό Windows XP, Windows Vista ή Windows 7. 

 5. Είναι απαραίτητο να γίνουν παραμετροποιήσεις στη συσκευή ή στο router?

  Γ ια την πλειονότητα των laptop δεν είναι απαραίτητη καμία αλλαγή ή παραμετροποίηση. Είναι πιθανόν όμως να δημιουργηθούν προβλήματα στην περίπτωση που υπάρχουν εξειδικευμένες ρυθμίσεις ασφαλείας στο δίκτυο, στο λειτουργικό ή στον browser σας.

 6. Χρησιμοποιώ Internet Explorer και η αναπαραγωγή των ταινιών «κολλάει». Τι φταίει?

  Η υπηρεσία μας υποστηρίζει Internet Explorer 8 & 9 και Google Chrome. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 18345 , επιλέγοντας την Τεχνική Υποστήριξη (αστική χρέωση/λεπτό). Επίσης, ελέγξτε αν στον ίδιο χώρο υπάρχουν και άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο internet (συνεπώς μειώνεται η ταχύτητα).

 7. Έχασα / ξέχασα το password/PIN μου. Πώς μπορώ να το βρω?

  Σε αυτήν την περίπτωσή θα χρειαστεί να ανανεώσουμε τους κωδικούς σας. Η διαδικασία μπορεί να γίνει εύκολα και αυτόματα μέσω του www.novago.gr , -> «Πληροφορίες υπηρεσίας» -> «Επαναφορά κωδικού».

 8. Προσπαθώ να συνδεθώ στην υπηρεσία και μου εμφανίζεται το μήνυμα: «Έχετε ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο αριθμό».
  Με το ίδιο account έχετε την δυνατότητα να καταγράψετε και να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα έως και 2 συσκευές (σε οποιονδήποτε συνδυασμό). Το μήνυμα αυτό εμφανίζετε όταν έχετε ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο αριθμό συσκευών. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 18345, επιλέγοντας την Τεχνική Υποστήριξη (αστική χρέωση/λεπτό).

 1. Θέλω να καταγράψω /αντικαταστήσω μια συσκευή μου, τι πρέπει να κάνω?

  Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης της υπηρεσίας η ανανέωση συσκευών επιτρέπεται μια φορά κάθε 2 μήνες. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε καλέστε στο 18345, επιλέγοντας την Τεχνική Υποστήριξη (αστική χρέωση/λεπτό).

 2. Προσπαθώ να συνδεθώ στην υπηρεσία και μου εμφανίζεται το μήνυμα: “Connect failed“.

  Βεβαιωθείτε ότι έχετε σύνδεση στο Internet και δοκιμάστε εκ νέου. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται τότε καλέστε στο 18345, επιλέγοντας την Τεχνική Υποστήριξη (αστική χρέωση/λεπτό).

 3. Μπορώ να παρακολουθήσω περιεχόμενο από το NovaGO στην τηλεόραση μου?

  Η υπηρεσία διατίθεται προς το παρόν μόνο σε Laptop, iPhone ή/και iPad. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, monitor κλπ. και σας υπενθυμίζουμε ότι προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση.

 4. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζω κάποιο άλλο πρόβλημα που μπορώ να απευθυνθώ?

  Μπορείτε να καλέσετε στο 18345 (αστική χρέωση/λεπτό) ή μέσω email στο

  info@nοvago.gr

 5. Τι εννοούμε black outs στα linear κανάλια και γιατί υπάρχουν?

  Λόγω δικαιωμάτων, δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλου του προγράμματος του καναλιού μέσω web. Ωστόσο, το περιεχόμενο που θα προβάλλεται μέσω web θα εμπλουτίζεται διαρκώς, συνεπώς τα black outs (μαύρισμα εικόνας) θα μειώνονται. 

 

 

Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό έχει σχολιαστεί 27 φορές , βλέπετε τα τελευταία 10 σχόλια
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
03/01/16 (18:29) -  NovaGo σε notebook από Dr.Sat
Για NovaGO σε notebook με Windows 7 και ανω κάνετε χρήση του icedragon απο την διεύθυνση www.comodo.com
27/10/15 (00:03) -  nova go από ειρηνη καίμαρα
το Nova go δειχνει σε windows 10?
29/09/15 (16:59) -  plagin από xristos tseklenis
moy zita kathe fora na balo to plagyn to bazo alla ta eidia kati stravo geinete
01/09/15 (23:11) -  ολα μαυρα από stelios ramatias
ολα μαυρα
20/03/15 (19:19) -  prosvasi sto novago από alex inglessis
eho grafti sto novago, mou dosane password/pin, ke den boro na to katevaso !!
10/07/14 (21:40) -  αθλητκα από ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ
ειμαι ευχαριστημενοσ απο το nova go
28/04/14 (08:15) -  ΕΙΣΑΓΩΦΗ ΣΤΟ NOVAGO από stratos tsesmelis
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ NOVAGO?
09/04/14 (21:24) -  Theodoropoulos από Thanos theodoropoulos
Theodoropoulos
26/03/14 (16:59) -  NOVAGO από ΧΑΡΙΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΥΧΝΑΚ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Κ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ NOVASPORTS ΔΕΙΧΝΕΙ
14/03/14 (17:47) -  bravo polli kalo από stylianos kokkalas
polli kalo elpizo na megalosi
Δορυφορική Τηλεό...

  Συχνότητες εκπομπής HD από την Digea.

  Στον OTE TV το νέο κανάλι VIASAT HISTORY με ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο.

  Ανακοίνωση της Ε.Ρ.Τ Α.Ε για το κανάλι Ε.Ρ.Τ 3

  Ο OTE TV σε smartphones & tablets με τη νέα προηγμένη υπηρεσία OTE TV GO.

  Tο Nova GO διατίθεται σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές Nova.

  Ψηφιακή μετάβαση την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τμήμα της Στερεάς Ελλάδας

  ΟΤΕ: Κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς για τη NOVA.

  Η HELLAS SAT και ο INMARSAT εκτοξεύουν τον κοινό δορυφόρο HELLAS SAT 3 - IS.

  Ανανεωμένο Novalifε από 12 Μαΐου.

  Αναβάθμιση του Novasports Highlights σε Novasports 24 HD.

  Novacinema 2 HD: Το νέο κινηματογραφικό κανάλι υψηλής ευκρίνειας. (Δελτίο τύπου Forthnet)

  E TV. Ένα νέο 24ωρο ψυχαγωγικό κανάλι για όλους τους συνδρομητές της Nova

  Τεχνικές εργασίες αναβάθμισης NOVA στις 15 Οκτωβρίου.

  H Euroleague Basketball για τα επόμενα 4 χρόνια στα κανάλια Novasports!

  Νέα πακέτα περιεχομένου από τον OTE TV.

  ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ. Novalifε! Το νέο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova!

  Το GR στην DIGEA (για την Αθήνα) και μέσω δορυφόρου σε περιφερειακά κανάλια στην υπόλοιπη Ελλάδα.

  Παραγωγές της Sony Pictures και του BBC από τα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV. (Δελτίο τύπου)

  Δελτίο Τύπου FORTHNETGROUP σχετικά με την δικαστική διαμάχη της Nova με τον ΣΚΑΪ

  Από τη σεζόν 2013-14 έως τη σεζόν 2015-16 ο OTE TV θα φιλοξενεί την Barclays Premier League κατ΄αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 31
Σύνολο Χρηστών 31
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1
2
3
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007