Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: Δορυφορική Τηλεόραση
Το Ελληνικό MTV είναι εδώ.
Η Ελλάδα απέκτησε το δικό της MTV, το μεγαλύτερο μουσικό, ψυχαγωγικό & life-style κανάλι

Από την άνοιξη του 2008, το MTV θα εκπέμπει και στην Ελλάδα.

Το κανάλι εισέρχεται σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Νότιας Ευρώπης για να συναντήσει την νεολαία της χώρας μας μέσα από τους δρόμους της μουσικής του και των μοναδικών του προγραμμάτων.

Στην εκδήλωση για την είσοδο του καναλιού στην ελληνική αγορά, οι κ.κ Βίκτωρ Ρέστης, Πρόεδρος του Ομίλου Ρέστη και ο Antonio Campo Dall’ Orto, Διευθύνων Σύμβουλος του MTV South, υπογράμμισαν την βαθιά τους πίστη για την επιτυχία του ελληνικού MTV, το οποίο θα μεταδίδεται με ελεύθερη επίγεια μετάδοση.

Συγκεκριμένα ο κ. Βίκτωρ Ρέστης, μεταξύ άλλων τόνισε: «Μεγάλωσα βλέποντας MTV και τότε φάνταζε απλώς όνειρο ένα αντίστοιχο ελληνικό κανάλι. Τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα. Είμαι ευτυχής που παίρνω μέρος στο λανσάρισμα του MTV Greece, που μέσα από το φακό του ανοίγει στο νεανικό κοινό της χώρας ένα παράθυρο στον κόσμο».

Από την πλευρά του o κ. Bob Bakish δήλωσε ότι: «Με ιδιαίτερη χαρά εορτάζουμε με τον φίλο μας κ. Βίκτωρα Ρέστη, τη λειτουργία του ελληνικού MTV. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία εκπομπής ενός μη συνδρομητικού καναλιού που θα μεταδίδει τις αξίες και το πνεύμα του MTV σε εκατομμύρια νέους. Με αυτή την κίνηση, το MTV διευρύνει την παρουσία του στην Ευρώπη μπαίνοντας σε μια ακόμη σημαντική χώρα».

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η ανακοίνωση της άφιξης του ελληνικού MTV», δήλωσε ο κ. Antonio Campo Dall’Orto, Διευθύνων Σύμβουλος του MTV South. «Ο πραγματικός μας σκοπός είναι να προσφέρουμε στους νέους της Ελλάδας μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία μέσα από τη συμμετοχή τους στη διεθνή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το MTV πάντοτε με σεβασμό προς την τοπική κουλτούρα και παράδοση. Οι νέοι είναι το μέλλον, είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε γι’ αυτούς και χαιρετίζουμε τη λειτουργία του MTV Greece».

Το MTV Greece θα είναι το 36o MTV στην Ευρώπη και θα αποτελέσει τμήμα ενός εκ των μεγαλύτερων εμπορικών σημάτων του κόσμου: Τα Διεθνή Δίκτυα του MTV (Networks International), έχουν παρουσία σε 160 χώρες, διαθέτουν πάνω από 141 κανάλια και μεταδίδονται σε 506.7 εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο. Το MTVNI ανήκει στην Viacom Inc., έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών ποιοτικής ψυχαγωγίας και περιεχομένου, τόσο για τηλεόραση και κινηματογράφο, όσο και για ψηφιακές πλατφόρμες.

To MTV είναι συνώνυμο της μουσικής, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Το πρόγραμμα του ελληνικού MTV θα περιλαμβάνει μεγάλες διοργανώσεις, τις πιο γνωστές απονομές βραβείων, συναυλίες unplugged, αλλά και τα πιο καινοτόμα ψυχαγωγικά σχήματα. Το MTV χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, σε επίπεδο πολλαπλής πλατφόρμας (multiplatform), δημιουργώντας μια κοινότητα, όπου ο καθένας μπορεί να ζήσει μια εμπειρία έντονων συναισθημάτων μέσω της μουσικής κι ενός νεανικού τρόπου ζωής.

Τέλος, όπως σημείωσαν και οι ομιλητές, πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί ένα μοναδικό μουσικό γεγονός για τον εορτασμό της άφιξης του ελληνικού MTV.

Σχετικά με τα Δίκτυα του MTV (Networks International) στον κόσμο

Τα Διεθνή Δίκτυα του MTV περιλαμβάνουν τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ψυχαγωγίας μέσω πολυμέσων MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Paramount Comedy, Comedy Central, Game One and IFILM. Τα προγράμματα του Δικτύου MTV μεταδίδονται σε 506.7 εκατομμύρια νοικοκυριά σε 160 χώρες και σε 32 γλώσσες, μέσω 141 τηλεοπτικών καναλιών και λειτουργίας και διαθέτουν περισσότερες από 300 ψηφιακές ιδιότητες μέσων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης σε τομείς, όπως τηλεοπτικές παραγωγές, ψηφιακά μέσα, εκδόσεις, home video, ραδιόφωνο, μουσική, αδειοδότηση και εμπορία και διαθέτει δυο τμήματα ταινιών μεγάλου μήκους: MTV Films και Nickelodeon Movies. Το MTV Networks ανήκει στην Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B).

Σχετικά με το MTV Νότιας Ευρώπης

Το MTV Νότιας Ευρώπης περιλαμβάνει το MTV Ιταλίας που δημιουργήθηκε το 1997, καθώς και το MTV Γαλλίας, το MTV Ισπανίας και το MTV Πορτογαλίας που δημιουργήθηκαν το 2003. Στην Ιταλία, το MTV ηγείται ενός δικτύου καναλιών σε πλατφόρμα sky, Nickelodeon, Comedy Central, Mtv Hits, Mtv Brand:New, Mtv Gold, MTV Pulse and VH1, ενός δικτυακού τόπου www.mtv.it, και του Qoob σε ψηφιακή πλατφόρμα. Το MTV Γαλλίας περιλαμβάνει τα MTV Pulse, MTV Idol, Nickelodeon, Game One, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα το MTV Base στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

Σχετικά με τον κ. Βίκτωρα Ρέστη

Προέρχεται από οικογένεια με παρουσία 40 χρόνων στο χώρο της ναυτιλίας. Η εταιρεία του είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρία στην Ελλάδα κι έχει βραβευτεί πολλές φορές για την ποιότητα και τις ικανότητες της Διοίκησης της καθώς και για το επαγγελματικό της ήθος. Παράλληλα, ο κ. Ρέστης δραστηριοποιείται επίσης στους τομείς των τραπεζικών υπηρεσιών, της παραγωγής και της διανομής ενέργειας, των ΜΜΕ, των τροφίμων, της ψυχαγωγίας και των εξειδικευμένων επιχειρήσεων λιανικής. (Δελτίο τύπου POLITICS - COMMUNICATION & PUBLIC RELATIONS )
Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό έχει σχολιαστεί 1 φορές , βλέπετε τα τελευταία 1 σχόλια
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
17/01/08 (00:22) -  ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΙΚΤΟΡΑ ΡΕΣΤΗ από ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΑΣΤΟΡΑΚΑΚΗ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟBΑΛΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Δορυφορική Τηλεό...

  Συχνότητες εκπομπής HD από την Digea.

  Στον OTE TV το νέο κανάλι VIASAT HISTORY με ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο.

  Ανακοίνωση της Ε.Ρ.Τ Α.Ε για το κανάλι Ε.Ρ.Τ 3

  Ο OTE TV σε smartphones & tablets με τη νέα προηγμένη υπηρεσία OTE TV GO.

  Tο Nova GO διατίθεται σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές Nova.

  Ψηφιακή μετάβαση την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τμήμα της Στερεάς Ελλάδας

  ΟΤΕ: Κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς για τη NOVA.

  Η HELLAS SAT και ο INMARSAT εκτοξεύουν τον κοινό δορυφόρο HELLAS SAT 3 - IS.

  Ανανεωμένο Novalifε από 12 Μαΐου.

  Αναβάθμιση του Novasports Highlights σε Novasports 24 HD.

  Novacinema 2 HD: Το νέο κινηματογραφικό κανάλι υψηλής ευκρίνειας. (Δελτίο τύπου Forthnet)

  E TV. Ένα νέο 24ωρο ψυχαγωγικό κανάλι για όλους τους συνδρομητές της Nova

  Τεχνικές εργασίες αναβάθμισης NOVA στις 15 Οκτωβρίου.

  H Euroleague Basketball για τα επόμενα 4 χρόνια στα κανάλια Novasports!

  Υπηρεσία Νοva GO από την NOVA.

  Νέα πακέτα περιεχομένου από τον OTE TV.

  ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ. Novalifε! Το νέο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova!

  Το GR στην DIGEA (για την Αθήνα) και μέσω δορυφόρου σε περιφερειακά κανάλια στην υπόλοιπη Ελλάδα.

  Παραγωγές της Sony Pictures και του BBC από τα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV. (Δελτίο τύπου)

  Δελτίο Τύπου FORTHNETGROUP σχετικά με την δικαστική διαμάχη της Nova με τον ΣΚΑΪ

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 81
Σύνολο Χρηστών 81
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1
2
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007