Home Λίστα μελών Υποστήριξη Δωρεάν περιεχόμενο Επικοινωνία Στατιστικά στοιχεία Downloads RSS / XML About
Κατηγορία: Mobile Networks
Η ERICSSON επιδεικνύει τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις ευρυζωνικών υπηρεσιών και πολυμέσων στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. (Δελτίο τύπου)
Η Ericsson (NASDAQ: ERIC) θα επιδείξει τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις σε πολυμέσα και ευρυζωνικές υπηρεσίες, με πολλές παγκόσμιες πρωτιές, στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, στις 11–14 Φεβρουαρίου. Οι επιδείξεις της Ericsson θα αποκαλύψουν τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στην τηλεόραση, το mobile broadband και την αποδοτικότητα ενέργειας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την τεχνολογία και να μάθουν για τις δυνατότητες των υπηρεσιών στο κεντρικό περίπτερο της Ericsson στο συνέδριο, στην Αίθουσα 8, La Fira, και στο TV pavilion και τον υπαίθριο χώρο.

Μέσα από τα μάτια του καταναλωτή, η Ericsson θα αφηγηθεί αλληλεπιδραστικά ιστορίες, με τρία άτομα, για να επιδείξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς: Η Jessica, “γνήσιο τέκνο της ψηφιακής εποχής”, ο Tom, που μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε καριέρα, οικογένεια και χόμπι, και ο Mosi, ένας μαραγκός στην Αφρική.

Γνωρίστε την Jessica – ένα γνήσιο τέκνο της ψηφιακής εποχής*

Η Jessica έχει μεγαλώσει με την τεχνολογία και αναζητά δημιουργικούς νέους τρόπους να επικοινωνεί και να καταναλώνει υπηρεσίες πολυμέσων σε κάθε συσκευή. Η Jessica επιδεικνύει τις νέες ευκαιρίες για την τηλεόραση, όπως η IPTV και η mobile TV, και επισημαίνει τον τρόπο με τον οποίο το ελκυστικό περιεχόμενο, η φιλική στο χρήση τεχνολογία και οι πρωτοποριακές εφαρμογές δίνουν ώθηση στην κατανάλωση και την επικοινωνία. Οι επισκέπτες θα είναι επίσης σε θέση να εξερευνήσουν την τεχνολογία που καθιστά δυνατά τα αλληλεπιδραστικά πολυμέσα, όπως το νέο Multimedia Communications Suite, υπηρεσίες μέσω IMS και το MBMS (Multimedia Broadcast Multicast Service), που επιτρέπει την ταυτόχρονη μετάδοση σε μεγάλο αριθμό χρηστών. (Κεντρικό περίπτερο, Αίθουσα 8).

Γνωρίστε τον Tom – έναν αληθινό καριερίστα

Η ζωή του Tom είναι γεμάτη: Είναι καριερίστας, πατέρας και ποδοσφαιρόφιλος. Καταφέρνει να διαχειρίζεται τη ζωή του και να έχει το πάνω χέρι, χάρη στις εξελιγμένες λύσεις πολυμέσων που του παρέχουν η Ericsson και ο πάροχός του. Πάρτε για λίγο τη θέση του και ακολουθήστε τον σε μια φυσιολογική ημέρα για να δείτε πώς τον διευκολύνουν σε κάθε του δραστηριότητα οι ευρυζωνικές υπηρεσίες, οι εταιρικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες φωνής. Οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν αλληλεπιδραστικές λύσεις IPTV, υπηρεσίες φωνής όπως οι AMR Wideband, HSPA και ενότητες mobile broadband, εταιρικές λύσεις φιλοξενίας όπως το Multimedia Contact Center, το Converged Center, push email/ημερολόγιο για κινητά και ενσωματωμένη στο web πλοήγηση GPS για κινητά. Η εμπειρία του Tom βασίζεται σε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών που διατίθενται ως πακέτο, ώστε ένας πάροχος να μπορεί να προσφέρει στους εταιρικούς χρήστες, όπως ο Tom, απρόσκοπτες, ευέλικτες και αξιόπιστες υπηρεσίες για οποιαδήποτε επαγγελματική κατάσταση. (Κεντρικό περίπτερο, Αίθουσα 8).

Γνωρίστε τον Mosi – έναν χρήστη τηλεφώνου με νέες δυνατότητες

Ο Mosi είναι μαραγκός στη Νιγηρία και η ζωή του αλλάζει δραματικά μετά την έλευση της κινητής τηλεφωνίας. Μέσω του Mosi, η Ericsson θα επισημάνει τον τρόπο με τον οποίο η κινητή τηλεφωνία μπορεί να βελτιώσει τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, προσφέροντας ταυτόχρονα στους παρόχους ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο για αναδυόμενες αγορές. Οι επισκέπτες θα διαπιστώσουν πώς η τεχνολογία όπως το Voice SMS, μαζί με πρωτοποριακές λύσεις όπως εγκαταστάσεις ασύρματης επικοινωνίας που τροφοδοτούνται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, υποστηρίζει την επικερδή επέκταση των δικτύων, βοηθώντας ταυτόχρονα στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος. (Κεντρικό περίπτερο, Αίθουσα 8).

* Κρατήσεις θέσεων για δημοσιογράφους είναι δυνατές για τις επιδείξεις Jessica, οι οποίες θα γίνουν από τις 5:30 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ., Δευτέρα έως Τετάρτη, και από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:30 π.μ. την Τρίτη και την Πέμπτη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Η εμπειρία της εξατομικευμένης TV στο TV pavilion

Οι επισκέπτες στο TV Pavilion της Ericsson, που βρίσκεται έξω από την Αίθουσα 8, θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν ολόκληρη τη διαδικασία της παραγωγής, διαχείρισης, διανομής και κατανάλωσης του τηλεοπτικού περιεχομένου. Παρουσιάζονται οι ικανότητες τηλεόρασης από άκρη σε άκρη της Ericsson - στους τομείς των πολυμέσων, των δικτύων και των υπηρεσιών. Οι κρατήσεις θέσεων για τις επιδείξεις στο TV pavilion γίνονται αποκλειστικά σε πελάτες.

Πρωτοποριακή ενεργειακή αποδοτικότητα στον υπαίθριο χώρο

Η Ericsson θα επιδείξει τις πρωτοποριακές της ενεργειακά αποδοτικές λύσεις. Η βελτιστοποίηση της ενεργειακής αποδοτικότητας δεν μειώνει μόνο τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, αλλά περιορίζει και τις δικτυακές δαπάνες και βοηθά στην παροχή πιο οικονομικών επικοινωνιών για όλους. Η αποδοτικότητα των κινητών δικτύων ξεκινά με την καλή σχεδίαση και συνεχίζεται με την άριστη απόδοση μεμονωμένων πυρήνων και ασύρματων εγκαταστάσεων.

Με την αξιοποίηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας όπως η ηλιακή, η αιολική και τα βιοκαύσιμα, η επικοινωνία θα γίνει περισσότερο προσβάσιμη και θα μειωθεί η εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και θα μειωθούν ακόμα περισσότερο οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Οι υπαίθριοι χώροι βρίσκονται στη λεωφόρο δίπλα από την κύρια είσοδο της Αίθουσας 8. Δεν είναι απαραίτητες κρατήσεις.

Πρόσθετα θέματα

HSPA – η παγκοσμίως προτιμώμενη τεχνολογία για το mobile broadband

Στο HSPA Pavilion (Αίθουσα 2, Stall 2C37), η Ericsson θα επιδείξει βασικά χαρακτηριστικά του HSPA που βρίσκονται πίσω από τα δίκτυα WCDMA/HSPA παγκοσμίως, προσφέροντας οικονομίες κλίμακας και αποδοτικότητα φάσματος. Οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν τα οφέλη ενός δικτύου υψηλής ταχύτητας εφάμιλλου ενός ευρυζωνικού σταθερού δικτύου, με τη χρήση διαφόρων εφαρμογών σε μια σειρά από συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εργασία, στο σπίτι, στο σχολείο και στο δρόμο. (Κεντρικό περίπτερο, Αίθουσα 8).

IMS

Η Ericsson θα παρουσιάσει τις ικανότητες του IMS με μια σειρά από επιδείξεις. Η Ericsson θα διεξάγει την πρώτη επίδειξη παγκοσμίως για το νέο πρότυπο 3GPP/NGN MMTel, για τηλεφωνία πολυμέσων IMS, μέσω HSPA με συσκευές με εμπορικά διαθέσιμο chipset κινητών από την Ericsson Mobile Platforms. Οι υπηρεσίες IMS προσφέρουν επικοινωνία που εμπλουτίζει την εμπειρία των χρηστών, παρέχοντας εφαρμογές βελτιωμένες μέσω πολυμέσων. Πρόκειται για σημαντικό στοιχείο στην αρχιτεκτονική επόμενης γενιάς, το οποίο κάνει δυνατή την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας σε οποιαδήποτε οθόνη. Συνδυάζει πανεύκολα συνεδρίες επικοινωνίας με στοιχεία πολυμέσων, προσφέροντας, για παράδειγμα, κοινή χρήση βίντεο με ταυτόχρονη συνομιλία κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού πολλών παικτών. Η Ericsson θα επιδείξει επίσης τα οφέλη της ενσωμάτωσης IMS και SDP (Service Delivery Platform) στην έναρξη παροχής νέων υπηρεσιών για τελικούς χρήστες. (Κεντρικό περίπτερο, Αίθουσα 8).

LTE

Το LTE είναι μια ομαλή μετεξέλιξη των δικτύων 2G και 3G και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της έννοιας full service broadband. Γίνεται επίδειξη διαφορετικών εφαρμογών από άκρη σε άκρη, μέσω μιας αρχιτεκτονικής επίπεδου δικτύου που βασίζεται στο Long Term Evolution (LTE) και το System Architecture Evolution (SAE). (Κεντρικό περίπτερο, Αίθουσα 8).

Κρατήσεις θέσεων για δημοσιογράφους είναι δυνατές για την επίδειξη LTE την Τετάρτη, από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:30 π.μ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Δημιουργία της αγοράς πολυμέσων

Για να πετύχουν στην ανερχόμενη αγορά των πολυμέσων, οι πάροχοι και οι παροχείς υπηρεσιών πρέπει να προετοιμαστούν για να δράσουν γρήγορα και να διαχειριστούν ένα περίπλοκο οικοσύστημα. Η Ericsson θα επιδείξει τη συνεργασία του Service Delivery Platform με υπηρεσίες IMS και σύγκλιση χρεώσεων και τιμολόγησης, βάσει της κοινής προσφοράς της Ericsson και της LHS. (Κεντρικό περίπτερο, Αίθουσα 8).

Υπηρεσίες διαχείρισης

Η Ericsson διαθέτει την πληρέστερη προσφορά υπηρεσιών διαχείρισης που παρέχει υψηλή ποιότητα και οικονομία στη λειτουργία δικτύων, στις υπηρεσίες για τελικούς

χρήστες και στα συστήματα υποστήριξης επιχειρήσεων. Οι δυνατότητες των υπηρεσιών διαχείρισης της Ericsson θα παρουσιαστούν στο κεντρικό περίπτερο, στην Αίθουσα 8.

Εθνική και δημόσια ασφάλεια

Για πρώτη φορά στο Mobile World Congress, η Ericsson θα επιδείξει τις λύσεις της εθνικής και δημόσιας ασφάλειας. Θα επιδείξει τον τρόπο, με τον οποίο η ευρυζωνική τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και αξιοποιεί πρωτοποριακά της άμεσες ασύρματες επικοινωνίες μέσω του κυψελλικού δικτύου. (Κεντρικό περίπτερο, Αίθουσα 8).

Πηγή: epr.gr
Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή     Σχολιασμός  
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Mobile Networks

  Vodafone Tap 'n Pay

  Επισημάνσεις της ΕΕΤΤ για την αδειοδότηση δικτύων επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

  Vodafone- Wind: Mε 300 άτομα προσωπικό η Victus Networks (euro2day.gr)

  Προκήρυξη για την πλήρωση 14 θέσεων ευθύνης στην ΕΕΤΤ.

  Αναπτύσσεται συνεχώς το δίκτυο 4G της COSMOTE.

  Ο ΟΤΕ πωλεί τη Globul αντί 717 εκατ. ευρώ στην Telenor.

  H Vodafone και η hellas online προσφέρουν δωρεάν Internet στα Goody's και στα Flocafe, σε όλη την Ελλάδα

  Ευχές και μέσω 4G αντάλλαξαν για πρώτη φορά οι συνδρομητές της COSMOTE.

  Η ΕΕΤΤ μειώνει τα τέλη τερματισμού κλήσεων προς τα κινητά δίκτυα

  Πρώτη στην Ελλάδα, η COSMOTE διαθέτει εμπορικά δίκτυο 4G

  Πιλοτική διάθεση δικτύου 4G από την COSMOTE.

  Το πρώτο δίκτυο 4G στην Ελλάδα από την COSMOTE.

  Ολοκλήρωση Διαγωνιστικής Διαδικασίας Φάσματος Συχνοτήτων Κινητής Τηλεφωνίας

  Σε λειτουργία η πλατφόρμα IMS του ΟΤΕ.

  Σύσταση της ΕΕΤΤ προς τους καταναλωτές για ασύρματα τηλέφωνα τεχνολογίας DECT 6.0

  Νέο διαδικτυακό εργαλείο της ΕΕΤΤ προς ενημέρωση καταναλωτών.

  Βελτιώστε το 3G σήμα του κινητού σας σε εσωτερικούς χώρους, με την πρωτοποριακή τεχνολογία 3G Femtocell

  Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με τη χορήγηση Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη 27,5–29,5 GHz

  Κυβέρνηση και αγορά συναντήθηκαν στο 11ο Συνέδριο Info-ComWorld

  Vodafone Mobile Broadband on Demand

Σύνθετη αναζήτηση
Χρήστης:
Κωδικός:
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 78
Σύνολο Χρηστών 78
Current language: Greek Select Language: English
Επανασυντονισμός δέκτη

  
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1
2
Προσωπικά δεδομένα : Όροι χρήσης
© Sat.gr. All rights reserved. 2007